in

Vrouw die gescheiden is na 44 jaar huwelijk krijgt grandioze transformatie – ze ziet er plots tientallen jaren jonger uit

Soms komen we vast te zitten in het leven. We zitten vast met een probleem, zitten vast in een huwelijk, in de liefde, of soms zitten we vast met dezelfde look.

Vicki kent deze laatste twee maar al te goed.

Na een zeer lang huwelijk (maar liefst 44 jaar), scheidde ze van haar echtgenoot. Ze bleef achter met ontelbare herinneringen en mentale bagage en een look die al jarenlang dezelfde was gebleven.

Maar daar zou verandering in komen toen ze besloot dat het tijd was voor haar gloednieuwe leven.

Een emotionele Vicki bezocht de zogenaamde “Makeover Guy”, Christopher Hopkins. Een legende in het bezorgen van uiterlijke transformaties aan mensen. Hij zou haar helpen met haar eerste stap in haar nieuwe weg. Ze vertrouwde op Christophers uitstekende vaardigheden om haar een nieuwe lichamelijke “opknapbeurt” te geven.

Lees ook  Men dacht dat syfilis de doodsoorzaak was. Als men de doodskist opent, ontdekt men de gruwelijke waarheid. Wat een schandelijke praktijken!

In tranen uitgebarsten
Ze vertelde haar verhaal, barstte in tranen uit tijdens het ophalen van herinneringen, maar Christopher verzekerde haar dat huilen een positieve bevrijding van energie is. Daar ben ik het volkomen mee eens.

Na 44 jaar huwelijk was Vicki natuurlijk zeer emotioneel over haar nieuwe leven. Ze had al niet meer op date geest met iemand van toen ze 18 was. Het schrikte haar af om er opnieuw aan te beginnen.

Maar om de bal aan het rollen te brengen bestaat er geen betere manier dan een fabuleuze transformatie te ondergaan.

Lees ook  Dochter Marco Borsato schrijft eigen nummer ter ere van haar moeder

Christopher wist dat hij Vicky prachtig kon maken. De vrouw met een goud van hart zat boordevol levenslust. Enkel fysiek wilde ze dat ook opnieuw uitstralen.

Dus begon hij aan zijn ‘werk’.

Bekijk haar indrukwekkende transformatie in de video hieronder.

Een echtscheiding verwerken is geen lachertje. Zeker na zovele jaren. Maar ik ben erg blij voor Vicki. De toekomst is zo spannend, als we positief blijven ten minste. En met zo’n geweldige look, ben ik er zeker van dat Vicki deze nieuwe stap in haar leven met geluk en hoop zal starten. Deel om haar het allerbeste te wensen voor de toekomst!

Mama laat 18 maanden oud zoontje voor appartement zitten om 800 km verder een vriendin te bezoeken.

Opvallende carrièreswitch voor Rob Geus