in

Vrouw doet deksel open en treft een enorme kolonie spinnen aan

Dit artikel is absoluut niet geschikt voor mensen die bang voor spinnen zijn…

Australië is een prachtig land, met een schitterende fauna en flora. Echter, het land biedt niet alleen schattige koala’s en rondhuppelende kangoeroes.

Meer dan de helft van de giftige slangen op aarde kruipen er bijvoorbeeld rond. Daarnaast zijn er ook vele spinnen te vinden, sommige giftig, andere enorm groot.

Deze foto die Bush Heritage op Facebook plaatste, heeft voor veel reacties op sociale media gezorgd.

Lees ook  Fietser verdient Oscar-nominatie na geweldige acteerprestatie

Angela Sanders is ecoloog in ‘the land down under’ en weet natuurlijk heel goed wat er allemaal rond glibbert en kruipt. Toch kreeg ze een paar weken geleden een grote verrassing!

Een tijdje terug werden in het Monjebup North reservaat (in het zuidwesten van Australië) nestdozen geplaatst voor dwergbuidelmuizen. Toen Angela eind november de deksel van een van de dozen omhoog deed, kwam menig nachtmerrie tot leven!

Lees ook  Vrouw drinkt weken zaad met water van collega zonder dat ze het weet

Een enorme kolonie jachtkrabspinnen, van alle groottes, kroelde rond in de doos!

Deze soort is een sociale spin, wat heel ongewoon is bij spinnen. Ze delen zelfs hun prooi. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk of agressief tegenover mensen.

Gevaarlijk of niet, wie wil zoiets tegenkomen? Wij in ieder geval liever niet! In ons kikkerlandje is de kans hierop natuurlijk ook een stuk kleiner.

Nooit met je hond op de roltrap gaan! Puppy Giorgio ging bijna dood!

Brit Dekker laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s