in

Vrouw duwt haar hond in droogkast en drukt op start – filmt alles live op sociale media

Een Amerikaanse vrouw uit Dallas stopte haar hond in de droogkast. Daarna startte ze de machine en filmde ze live de hele foltering.

Ze deed dit om populair te worden, vele reacties te krijgen en vind-ik-leuks te verzamelen. Maar in plaats daarvan kreeg ze schokkende reacties en de politie op haar dak.

Het was ergens vorig jaar, in augustus, dat de vrouw haar kleine Shih-Tzu hond in de droogkast dwong en alles rechtstreeks filmde voor haar volgens op sociale media. Dat meldt Relay Hero.

Net voordat de vrouw de hond in de kleine ruimte dwong, zei ze: “Ik doe het gewoon, ik stop hem in de droogkast, hij vindt dat leuk.“

Lees ook  Het gewonde paard werd achtergelaten om te sterven – dan komen zijn redders in nood en doen het juiste!

Toen de hond in de machine zat, sloot ze het deksel en drukte ze op tart. In het filmpje is te zien hoe de vrouw schreeuwt van vreugde, terwijl ze de hond ziet ronddraaien. Puur sadisme.

Na enkele seconden van deze gruwel, stopt de vrouw de machine en opent ze de deur. De getraumatiseerde pup rende meteen weg naar een veiligere plek.

Daarna verontschuldigt de vrouw zich bij de hond, maar blijft ze lachen.

Lees ook  Zwarte slang die op nestje babykonijntjes stoot, denkt dat ze een maaltijd gevonden heeft. Dan schiet deze held te hulp!

Het filmpje verspreidde zich als een lopend vuurtje, en de vrouw werd ondervraagd. Daarna verwijderde de vrouw haar Instagrampagina.

Politie meldde het incident
De schade was intussen al aangericht en het incident werd gedeeld op Twitter en Reddit, sociale mediakanalen.

Het filmpje werd meer dan 8000 keer gedeeld, en er kwamen verschillende klachten binnen bij de politie.

Niets vind ik verschrikkelijker dan mensen die gemeen zijn tegen dieren. Dit is een van de wreedste dingen die ik ooit heb gehoord.

Arme stakker! Wat vind jij? Deel dit artikel en vertel het verder.

Moeder valt in zwembad, verdrinkt bijna – dochter Allison (5) springt in water en redt haar

Famke Louise heeft pikante piercings!