in

Vrouw gearresteerd voor mastur beren in het openbaar “Met benen in de lucht en gespreid”

De politie in Austin, Texas, heeft eerder dit jaar een vrouw gearresteerd omdat ze zichzelf bevredigde in het openbaar. De 26-jarige Dovie Nickels, is beschuldigd van onfatsoenlijke blootstelling. Een door de staatsman verkregen arrestatiebevestiging liet weten dat twee agenten reageerden op een klacht van het JW Marriot hotel in Austin, die Dovie aantroffen aan een bar aan de overkant van de straat, zonder broek.

Toen de politie haar naderde, stopte ze met het bewegen van haar handen onder de tafel en legde ze haar handen op de tafel. Toen realiseerden de agenten zich dat ze geen broek aan had. Rapporten bevestigen niet dat er een broek in de buurt van Dovie was gezien.

Volgens de beëdigde verklaring vertelde de hotelmedewerker die de klacht indiende de politie dat hij Dovie eerder die dag op de binnenhof van JW Marriot zag, “een zilveren voorwerp vasthouden” tegen haar geslachtsdelen aan “met haar benen recht omhoog en gespreid’ en dat hij’ Dovie kon horen kreunen. ‘De medewerker zei dat ze’ ongeveer 7 of 8 minuten ‘op het terras van het hotel aan het m*sturberen was voordat ze naar de bar aan de overkant van de straat verplaatste. Een politierapport verklaarde dat Nickels slechts één schoen droeg en mogelijk dronken was – hoewel dit later niet werd bevestigd.

LEES OOK!
80-jarige Zwollenaar voor 100.000 euro opgelicht na ‘erotische date’.

De werknemer vertelde de politie dat toen hij Dovie probeerde te benaderen, ze naar hem begon te schreeuwen om weg te gaan. Agenten zeiden dat ze bleef m*sturberen, zelfs nadat ze geboeid was en op de achterbank van de politieauto was geplaatst.

“Terwijl ze op de achterbank van de politieauto zat, probeerde Dovie met haar geboeide handen haar v*gina te bereiken alsof ze er iets uit wilde trekken”, aldus het politierapport. “Op dit punt was de ‘vibrator’ die in de tekst van de oproep wordt genoemd niet gevonden, dus ik geloofde dat het mogelijk nog in haar v*gina zat.

LEES OOK!
Máxima met gewaagd decolleté verbaast iedereen!

Dovie begon vervolgens heen en weer te rijden over het plastic van de achterbank en te kreunen … zelfs toen haar werd gevraagd om te stoppen, bleef Dovie dit doen gedurende de hele rit naar het politiebureau.

“Dovie heeft een geschiedenis van arrestaties, zo deelt ze met trots een oude mugshot van haarzelf, nadat ze was gearresteerd voor het slaan van een politieagent.

Röntgenfoto onthult dat de penis van deze man verandert in een bot

Geeft André hiermee toe dat hij vreemd is gegaan?