in

Vrouw geeft €45.000 uit om op een pop te lijken. “Alle mannen willen mij”

De 30 jarige Victoria Wild gaf zeker €45.000 uit om een levende pop te lijken. Het resultaat is niet om aan te gluren, maar zelf denkt ze er anders over. Ze beweert zelfs dat alle mannen haar nu zien zitten en dat ze flink knapper is geworden.

Victoria noemt zichzelf een levende barbie. Ze heeft in totaal €25.000 uitgegeven aan alleen haar borsten. Met een cup van 32G lijkt het eigenlijk meer op heliumballonen die op ontploffen staan. Later volgden kontimplantaten en haar lippen.

Lees ook  Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?

Jeugd
‘Ik had een hele normale jeugd. We leefden in een klein dorpje op het platte land. Mensen noemden me toen al Barbie. Maar ik haatte mijn tetten, deze waren slechts cup A. Daardoor kon ik niet naar mezelf kijken. Ik had toen de droom om een echte levende pop te worden met grote tetten en lippen.’

Lees ook  Oude, blinde vrouw dacht dat haar zoon 20 jaar geleden het huis uitgetrokken was, maar krijgt nu schokkend nieuws te horen.

Het is tijd dat deze vrouw wakker wordt. Tuurlijk snappen we dat je soms wat wilt doen aan je lichaam als je ontevreden bent, dat keuren we zeker niet af, maar je kunt het ook overdrijven. Wees blij met je natuurlijke schoonheid.

Moeder laat kinderen voor straf in snikhete auto: 2 DODEN

AANSLAG met auto op moslims tijdens viering Suikerfeest