in

Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

Stel je eens voor dat je constant met pijn moet leven, en je weet geeneens de oorzaak. Dana Anhalt, 37, zag zich in deze situatie geplaatst voor ze de oorzaak achterhaalde van de pijn die haar jarenlang gekweld had. Anhalt had sinds haar kinderjaren verschillende ziektes gehad. Of het nu een hersenvliesontsteking, sinusinfecties, keelontstekingen of migraines waren, ze leek altijd wel van iets te herstellen.

In juni 2011 stond ze op het randje van de uitputting. De jonge schrijfster uit Huntington, New York, werd in het ziekenhuis opgenomen en het diagnoseproces kon beginnen. De dokters begonnen meteen met behandelingen, maar ondanks hun inspanningen bleef de gezondheid van Anhalt verminderen. Ze bleef in het ziekenhuis waar ze verder pijn leed en erg veel gewicht verloor. Op zeker ogenblik woog ze nog maar 45 kg.

Lees ook  Een 0RGASME krijgen zonder jezelf aan te raken? Zo doe je het

“Ik werd gewoon verwoest door ondraaglijke pijnen. De lijst van symptomen besloeg wel vier pagina’s. Ik voelde me wegglijden naarmate mijn lichaamsfuncties het stilaan allemaal lieten afweten”, zegt Anhalt.

In de loop der jaren konden de dokters de oorzaak niet achterhalen. Ze werd gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme, hypogammaglobulinemie, chronisch inflammatoir responsief syndroom en het mestcel activatie syndroom.

Onlangs ontdekte de familie van Anhalt dan eindelijk de oorzaak van haar slepende ziektes. Toen ze in haar appartement waren, merkten ze dat er een muffe geur vanuit de kelder opsteeg. Uit nader onderzoek bleek dat de kelder was aangetast met zwarte schimmel. Zwarte schimmel is extreem giftig en kan een brede waaier aan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Haar dokter zei dat Anhalt haar appartement onmiddellijk moest verlaten en alles wat met de zwarte schimmel in contact was gekomen. “We zochten zo snel mogelijk een nieuw appartement en lieten alles wat we in de loop der jaren verzameld en gekocht hadden achter. Het was verwoestend”, zei ze.

Lees ook  Bizarre trouwfoto: 'We waren net tien minuten getrouwd toen het helemaal misging'

Ondertussen zamelt Anhalt via GoFundMe fondsen in om haar schimmelziekte verder te laten behandelen. “Het was verleidelijk om op te geven. Ik zet niet alleen door voor mijn geliefden, maar ook omdat ik iets moet terugdoen voor de gemeenschap. Ik kijk ernaar uit om op te komen en een pleitbezorgster te zijn voor mensen met complexe ziektes.”

Uit haar verhaal onthouden we vooral de verwoestende gevolgen van zwarte schimmel en dit soort schimmelvorming niet licht te nemen. Spaar de gezondheid van jezelf en die van je geliefden door je huis te vrijwaren van schimmel!

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

Tiener met “Ik ben een dief” tattoo op zijn voorhoofd werd gearresteerd voor … stelen.

Zijn de pezen van jou pols zichtbaar of niet? Dit is wat het betekent…BIZAR!