in

Vrouw kan niet zwanger worden, dus haar 51-jarige moeder wordt draagmoeder

Jarenlang probeerde Breanna tevergeefs zwanger te worden. Nu krijgt ze, met behulp van haar 51-jarige moeder eindelijk, een baby’tje.

Breanna Lockwood en haar man Aaron hoopten kort na hun huwelijk in juni 2016 een baby te krijgen. Helaas kwam al snel het hartverscheurende besef dat het misschien niet mogelijk was.

Na maandenlang proberen besloot het echtpaar hulp te zoeken bij een vruchtbaarheidskliniek in Illinois.

Daar werd aanbevolen om een ​​vruchtbaarheidsbehandeling te beginnen, aldus Unilad. Het bleek het begin van een moeilijke reis.

Tragisch genoeg kreeg Breanna twee miskramen en ontwikkelde ze later het syndroom van Asherman.

Bij deze aandoening is er sprake van littekenweefsel in de baarmoeder, waarbij de wanden van de baarmoeder aan elkaar verkleefd zitten.

Haar arts, dokter Brian Kaplan, suggereerde draagmoederschap. Dit zou echter niet goedkoop zijn, bijna 100.000 dollar.

Op dat moment bood Breanna’s moeder, Julie Loving, een andere oplossing aan: zij zou haar kleinkind voor hen dragen. Aanvankelijk was haar dochter terughoudend, maar uiteindelijk overtuigde Julie haar.

Lees ook  Brandweer waarschuwt om nooit flessen met water in de auto te laten liggen

“Het voelde alsof ik dit vanaf het begin met haar doormaakte,” vertelde Julie aan OprahMag.com. “Ik voelde al haar verdriet en moeite.

Ik wist dat ik als 51-jarige gezond was en ik wist dat ik dit voor haar kon doen, ik zorgde goed voor mezelf. Ik voel me eigenlijk geen 50, ik voel me 30!”

Haar dokter aarzelde in het begin. Echter, toen bleek dat Julie in een perfecte gezondheid verkeerde en psychologische tests ook positief waren, was hij overtuigd.

De dokter beschreef het als een “zeer uniek scenario” dat alleen werd gedaan na “zeer zorgvuldige gepersonaliseerde medische, psychologische en ethische overwegingen”.

Waaraan hij toevoegde: “De dynamische, onvoorwaardelijke steun en opoffering van het gezin en de veerkracht van de menselijke geest waren nederig voor mij als arts.”

Julie is nu draagmoeder van Breanna en Aaron. Dit wil zeggen dat ze het biologische kind van het echtpaar én haar biologische kleinkind draagt. “Geen twijfel, geen spijt. Ik hou zoveel van haar dat ik haar alleen maar wilde helpen,” legde ze uit.

Lees ook  Joshua doet intense onthullingen over zijn deelname aan Ex On The Beach All Stars

De familie deelt hun verhaal op Instagram. Breanna besloot hiertoe om haar moeder te eren voor alles wat ze doet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Baby GIRL you are so loved 💕

Een bericht gedeeld door Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary) op

Nu, met 21 weken zwangerschap, geeft Breanna aan dat ze eindelijk enthousiast durft te zijn, na jaren van van teleurstelling en liefdesverdriet.

Vorige week voelden ze voor het eerst de baby schoppen en kwamen ze erachter dat ze een klein meisje verwachten.

We wensen deze ongelooflijk familie (inclusief baby’tje) heel veel succes tijdens de zwangerschap en alle gezondheid en geluk voor in de toekomst!

Meer dan 1000 euro huur? Dan moet een hypotheek krijgen makkelijker worden

Gehandicapte hond wordt tweemaal op één dag door eigenaar gedumpt