in

Vrouw krijgt baby met beste homos*ksuele vriend aan de hand van injectiespuit van €5 en tupperwaredoos.

Een vrouw en haar beste homos*ksuele vriend kregen een baby nadat ze zwanger werd aan de hand van een spuit van 5 euro die ze op Amazon gekocht hadden.

Kerry Allen en Ali Thomson hadden op een dronken avond het plan gesmeed om zwanger te worden nadat ze beiden bekend hadden dat ze dolgraag ouder wilden worden. Nadat ze research hadden gedaan over kunstmatige inseminatie, kozen ze voor een doe-het-zelf methode. Ze injecteerden het sperma van Ali in de vagina van Kerry met een plastic spuit en een Tupperwaredoos.

Kerry (29) werd algauw zwanger, maar na 19 weken kregen de vrienden te horen dat het hartje van de babyjongen Elijah niet meer klopte. In mei 2017 beviel Kerry van de doodgeboren jongen.

Lees ook  “Ze hadden beloofd om samen te blijven tot de dood”: koppel (83) dood teruggevonden in boerderij

Maar de twee besloten om het nog eens te proberen op dezelfde manier en nu kregen ze een babymeisje Lanah dat op 23 mei geboren werd.

Kerry uit Northumberland in Engeland zei:

“Ouder worden was iets wat we beiden al zo lang wilden en toen ik Lanah voor het eerst zag, werd ik helemaal gevuld met liefde.”

“Dankzij een goedkope spuit van het internet een Tupperwaredoos hebben we nu een prachtige baby.”

Ali (27), die als barman werkt, en Kerry, die tot haar zwangerschap bij Burger King werkte, zeiden dat het zes jaar gewoon “klikte” toen ze elkaar in het fastfoodrestaurant ontmoetten.

Lees ook  Bekroonde Franse auteur: vrouwen van 50 zijn „simpelweg te oud” en „onzichtbaar”

Ze gingen in 2014 samenwonen en een jaar later, na een dronken avondje stappen, bracht Kerry het idee ter sprake. “Ik wilde altijd al moeder worden en ik voelde dat de tijd rijp was”, zei ze. “Het enige probleem was dat ik geen relatie had. Ik was ook niet klaar voor een serieuze relatie omdat ik in het verleden al gekwetst werd.”

“Ali was de perfecte vader. Hij was aardig, grappig en zei dat hij op een dag ook vader zou willen zijn. Dus waarom dan niet samen?”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Negenjarig kind pleegt zelfmoord, omdat ze hem wijsmaken dat hij homo is

Nagelstudio pakt uit met levende mieren in fake nagels. Internet reageert geschokt.