in

Vrouw krijgt ernstige beroerte – de beveiligingscamera filmt dan de ongelooflijke reactie van haar honden

We weten dat dieren absoluut ongelooflijk kunnen zijn en vaak levensreddende acties hebben. Ze verdedigen en beschermen hun baasjes altijd. Dit is precies wat er gebeurde toen een vrouw thuis een beroerte kreeg.

Maureen Hatcher was alleen thuis met haar twee labradors, Bella en Sadie. De 62-jarige vrouw kreeg een ernstige beroerte en zakte in elkaar. Ze vertelde aan St. Augustine Record :

„Voordat ik wist wat er aan de hand was, lag ik met mijn gezicht op de grond en kon ik me niet bewegen. Ik vertelde toen aan mijn meisjes dat ik hulp nodig had.”

Lees ook  Vrouw stampte haar 21 maanden oude dochter dood, en gaat in beroep vanwege deze bizarre reden..

De twee viervoeters gehoorzaamden onmiddellijk. De bewakingscamera filmde het moment dat het tweetal hard blaffend naar buiten ging op zoek naar hulp.

Bella en Sadie zochten wanhopig. Haar buurvrouw Alexandra werd gewaarschuwd door het opmerkelijke gedrag van de honden en ging bij Maureen kijken of alles in orde was.

Op dat moment zag ze haar buurvrouw op de grond liggen en waarschuwde onmiddellijk hulpverleners.

Lees ook  Moeder en dochter geven meer dan €80.000 aan plastische chirurgie uit om op hun favoriete model te lijken

Het gaat gelukkig een stuk beter met Maureen, ze bracht enkele dagen door in het ziekenhuis en heeft alleen woorden van liefde voor de twee engelen die haar hebben gered.

Bella en Sadie zijn echte heldinnen, ze wisten dat ze iets moesten doen en aarzelden niet! Hieronder kan je de geweldige beelden zelf zien.

Vrouw ondergaat metamorfose en knipt 1 meter haar af: bekijk haar reactie als ze het resultaat ziet

Man in hondenkostuum filmde zichzelf terwijl hij husky m*sbruikte.