in

Vrouw laat 6 ribben verwijderen om op Wonder Women te lijken

Pixee Fox droomt ervan om te lijken op Wonder Woman, althans de tekenfilmversie van haar. Daarvoor onderging ze al meer dan 200 operaties en spendeerde ze al meer dan tienduizenden euro’s.

De 27-jarige vrouw ziet zichzelf als een pionier op het gebied van plastische chirurgie. Het is dan ook belangrijk voor de wetenschap volgens haar.

 

Tot haar laatste ‘verbetering’ behoort het versmallen van haar taille. Daarvoor liet ze wel 6 ribben weghalen. Ook haar kaaklijn liet ze recent aanpassen, alsook haar oogkleur. Om in shape te blijven traint de rondborstige dame iedere dag vier tot vijf uur en eet ze voornamelijk groenten, fruit en noten.

Lees ook  De maag van de vrouw moest verkleind worden. Wat ze in plaats daarvan doet, schokt haar artsen.

Nu haar onderste ribben zijn verwijderd, is de natuurlijk bescherming van enkele organen verdwenen. Pixee is echter niet bang voor mogelijke ongevallen. ,,Als ik voor de operatie een ongeluk had, dan zou ik mijn ribben hebben gebroken. Nu breek ik misschien mijn milt ofzo”, zegt ze laconiek.

Het was allemaal begonnen met haar borsten die ze liet vergroten. Daarna volgden haar lippen en haar oogleden.

Mensen begrijpen niet hoe het komt dat ze er zo kan uitzien. Haar borsten hebben maat J bijvoorbeeld, maar volgens Pixee heeft ze, ook niet na het versmallen van haar taille, geen last van het gewicht.

De vrouw is al overal ter wereld geweest, want ze zoekt enkel de beste dokters voor haar operaties. Soms bedenkt ze ook zelf nieuwe operaties en zoekt ze dokters die de operaties zouden kunnen uitvoeren.

Lees ook  Dit meisje trouwde een jaar geleden met de liefde van haar leven. Maar toen de artsen haar verboden om kinderen te krijgen, gebeurde er iets ongelofelijk.

Voor haar is het niet enkel belangrijk om er goed uit te zien. Ze beschouwt zichzelf als kunst en als een wetenschappelijk wonder. Wij vinden dat ze zichzelf enorm heeft verpest. Zo zag ze er namelijk vroeger uit.

Inmiddels heeft de Zweedse op social media een fanschare van meer dan 100.000 man gecreëerd, die haar verbouwing op de voet volgen. Wat vind jij van haar uiterlijk? Laat het weten in de reacties!

Heldhaftige pitbull die verhinderde dat een jongetje door z’n moeder verdronken werd, leerde zijn lot.

25 puppy’tjes hebben hun eerste dag op de politieschool, en het resultaat is te schattig!