in

Vrouw neemt ontslag om vermiste hond te vinden – na 57 dagen vindt een hele emotionele hereniging plaats

Als huisdiereigenaar is het je ergste nachtmerrie: jouw geliefde dier raakt vermist. Dit overkwam Carole en Verne King.

Tijdens een avondje uit, kwam het koppel terug naar hun hotel waar dieren werden toegestaan. Toen kregen ze afschuwelijk nieuws: een storm had hun zevenjarige bordercollie Katie doen schrikken en de viervoeter was weggerend.

Het koppel was op vakantie in de Amerikaanse staat Montana en nemen vaak Katie mee, aldus Good Morning America.

Die nacht zochten ze urenlang, maar ze vonden Katie niet. De dagen daarop gingen ze door met zoeken in het ruwe terrein, tevergeefs…

Lees ook  Trouwe hond achtergelaten in asiel omdat zijn eigenaren een baby krijgen

Maar, het koppel gaf niet op! Na 37 dagen waren posters en dergelijke niet genoeg. Ze organiseerden een reddingsteam, plaatsten diervriendelijke vallen en zochten met nachtkijkers naar Katie. Carole nam zelfs ontslag zodat ze fulltime naar Katie kon zoeken.

Er ging bijna nog een maand voorbij, maar na 57 dagen was er een sprankje hoop. Een hond die op Katie leek was in de regio gespot. Het bleek haar te zijn!

Ze was uitgedroogd en zeven kilo lichter. “Carole riep haar naam, en Katie was in het begin een beetje aarzelend.

Lees ook  Kat met een gebroken hart weigert een jaar lang het graf van zijn eigenaar te verlaten

Ze rende naar haar armen. Het was zo emotioneel… De dag waarop we hadden gewacht,” vertelde Jan Leland, een vriend van de familie en vrijwilliger.

“Ik denk dat terug gaan voor mijn hond de beste beslissing is die ik ooit heb gemaakt… Ik wist dat ze ergens naar mij zocht, en ik zou nooit opgeven. Wat er ook gebeurde,” liet Carole weten.

Wat een geweldige actie van Carole Verne! Als je het ook zo mooi vindt wat ze hebben gedaan, vergeet dan niet om dit inspirerende bericht te delen!

Nog geen boetes boerkaverbod, wél meer agressie tegen moslima’s

Wauw, dit is de onwijs knappe vrouw van Ali B!