in

Vrouw ondergaat metamorfose en knipt 1 meter haar af: bekijk haar reactie als ze het resultaat ziet

Een nieuw kapsel geeft echt een verfrissend gevoel. Soms voelen je haren aan als een wilde struik en wil je het liefst de schaar erdoor halen.

Maar deze vrouw uit Minnesota overdreef wel een beetje…ze had al 20 jaar haar lokken niet geknipt!

De vrouw had al twee decennia long haar haardos in een lange vlecht. De vlecht was inmiddels zo lang dat hij helemaal tot aan haar heupen reikte! Na 20 jaar besloot ze echter dat het tijd was voor verandering. Een drastische verandering!

Lees ook  Temptations Niels gaat door het lint

Om dat ‘wauw effect’ van haar transformatie te krijgen, wendde ze zich tot Christopher Hopkins, die ook wel bekend staat als de Makeover Guy.

Allereerst konden de aanwezigen hun bewondering voor haar indrukwekkende haargroei niet onder stoelen of banken steken. Maar, door het grote volume haar kwam haar gezichtsvorm niet goed tot uitdrukking.

Lees ook  Meisje vriest dood nadat ze door waardeloze vader bij min 7 werd buitengesloten.

Daarop werd er een plan gemaakt. De lange, blonde krullen veranderden snel van kleur en lengte.

Met een beetje make-up later is de transformatie compleet. Als we de vrouw daarna zien, kunnen we echt zien hoe ze straalt als ze vertelt over haar nieuwe kapsel!

Wat vind je van deze transformatie? Het was absoluut de moeite waard, als we zien wat een grote glimlach de vrouw op haar lippen heeft!

Zo kweek je een oneindige hoeveelheid citroenen in je eigen keuken – met slechts 1 zaadje

Vrouw krijgt ernstige beroerte – de beveiligingscamera filmt dan de ongelooflijke reactie van haar honden