in

Vrouw opent nooddeur vliegtuig voor ‘frisse lucht’ nadat iemand zure scheet laat

Een Chinese vliegtuigpassagier heeft in de noordelijke Chinese stad Wuhan voor vertraging en irritatie gezorgd.

De vrouw opende de nooduitgang omdat ze frisse lucht wilde. De cabine stonk enorm naar zure scheten, nadat een andere passengier zijn winden niet in kon houden. Het zou er bovendien warm en stoffig zijn aldus de vrouw die haar leven wilde bekopen voor wat frisse lucht.

Aanvankelijk deed de vrouw haar beklag bij het cabinepersoneel. Ze had het benauwd en snakte naar een beetje frisse lucht. Maar het personeel gaf meerdere keren aan dat er écht geen raam open kon.

Lees ook  Klein meisje is bang in het donker, maar dan komt haar vader met de perfecte oplossing – Nu vragen anderen ouders hier massaal ook om

De vrouw kon het kennelijk niet laten en besloot in een opwelling een zwaai aan de hendel van de nooddeur te geven, om zichzelf, en haar medepassagiers wat frisse lucht te gunnen, schrijft onder meer Inquirer.

Het incident was extra vervelend voor medepassagiers. Door het toedoen van de vrouw werd de vlucht namelijk met met een uur vertraagd.

Lees ook  16-jarige gooit met een klein gebaar het leven van een dakloze helemaal om.

Een passagier maakte een video van het incident en plaatste deze op het sociale platform Weibo, waar de beelden inmiddels viraal zijn gegaan.

De impulsieve actie komt de vrouw waarschijnlijk duur te staan. Bij aankomst op het vliegveld werd ze opgepakt door de luchthavenpolitie.

Ze moet waarschijnlijk enkele dagen brommen. De Chinese maatschappij is van plan een passende compensatie te vragen van de ongeduldige vrouw.

Limburgse vrouw (51) met thuiszorg lag een week dood in huis

Wauw, zó zag de bloedmooie Carice van Houten er 18 jaar geleden uit: