in

Vrouw overleeft nadat haar ‘hoofd explodeerde’ toen ze televisie aan het kijken was.

Een vrouw is een ‘wonderpatiënt’ genoemd na het overleven van een massale anuerysme aanval waarvan artsen dachten dat het haar zou doden. Chloë Gallagher zat tv te kijken in bed toen haar zicht wazig werd en ze het gevoel kreeg dat haar hoofd zou exploderen.

Chloe was pas 15 toen ze het aneurysma kreeg en had nooit kunnen raden wat er ging gebeuren. Ze zei:

“Ik kwam die dag thuis van school, deed wat huiswerk, keek tv in de kamer van mijn ouders en was op mijn telefoon om een ​​paar vrienden te sms’en.

“Plots werd het tv-scherm en het scherm van mijn mobiele telefoon wazig en voelde mijn hoofd alsof het zou exploderen. Het voelde letterlijk alsof het zou ontploffen.

“Ik kan je de pijn die ik die dag voelde niet eens beschrijven. Ik stond op om naar de telefoon in de keuken te gaan omdat ik het scherm op mijn telefoon niet kon zien, maar toen ik opstond uit het bed, viel ik. Toen besefte ik dat ik niet kon lopen. ‘

Tonnen menselijk haar uit China in VS onderschept

“Ik was in intense pijn na het ontwaken uit de coma, ik had dubbel zicht en keek scheel. Het dubbelzicht ging weg, de linkerkant verbeterde geleidelijk, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds perifere zichtverlies.”

Chloë werd drie dagen in coma gehouden, met dokters die haar familie vertelden te verwachten dat ze ernstig gehandicapt zou zijn.

Ondanks de moeilijkheden was ze echter nog steeds zichzelf, hoewel ze epilepsie heeft ontwikkeld als gevolg van wat er is gebeurd.

Ze zei: “Een van de aspecten van mijn epilepsie en medicijnen is dat ik geen alcohol kan drinken, anders krijg ik een aanval.

“Dit is trouwens helemaal niet erg, ik ga nog steeds naar feestjes, ga uit met vrienden en heb plezier zoals elke andere vierentwintigjarige, maar dan zonder alcohol.

Wauw: Vriendin van Bizzey volledig uit de kleren voor zomerse kiekjes!

Chloe hoopt op een of andere manier door te gaan naar een carrière in de medische wereld.

Ze vervolgde: “Over het algemeen ben ik zo dankbaar voor het hele neuroteam in het Universitair Ziekenhuis, want dit zou niet mogelijk zijn zonder hen.

“Ik heb nu hoop op mijn toekomst, ik hoop dat deze laatste operatie succesvol gaat zijn, wat zou betekenen dat ik geen aanvallen meer zou hebben, of op zijn minst minder heftige.

“Mijn doelen zijn om volledig te herstellen, dan terug te gaan naar de sportschool, weer volleybal te spelen en misschien wat vakantie te vieren met een paar vrienden.

“Hoezeer het ook mijn hart breekt, ik moet opnieuw evalueren waar ik als loopbaan realistisch toe in staat ben,” legde ze uit.

“Wat het ook is, ik hoop dat het op medisch gebied zal zijn, zodat ik anderen kan helpen zoals mensen mij hebben geholpen.”

Schokkende video laat zien hoe een paard neervalt van de hitte door het voorttrekken van toeristen

‘Mini Tsunami’ sleurt badgasten in Vlissingen mee de zee in