in

Vrouw scheert haar benen in druk zwembad van hotel en de mensen kijken walgend toe….

We hebben in zwembaden allemaal al wel dingen gezien die we liever niet zouden zien. Een kleine, beige pleister die voorbij drijft of een jonge baby die plotseling erg schuldig begint te kijken. En wanneer het gaat om een openbaar buitenzwembad, bestaat er een ongeschreven regel om het zwembad niet in vraag te stellen, maar te vertrouwen op de reinigende kwaliteiten van de chloor.

Wat we in deze video zien, is wellicht over de schreef.

Er zijn beelden opgedoken van een vrouwelijke vakantieganger in Florida die in een hotelzwembad ongestoord haar benen zit te scheren. De vrouw zit aan de rand van het zwembad, benen in het water en zonnebril op de neus. Op amper een meter spelen twee kinderen vrolijk in het water.

Lees ook  Er zijn dus vijf soorten vrouwelijke geslachtsorganen – check hier welke jij hebt!

Het is moeilijk om niet te zien wat ze aan het doen is. Eerst dacht ik nog even dat ze gewoon aan haar voeten krabde, maar nee hoor, ze heeft een scheermesje. Ze zit vrolijk haar benen te scheren terwijl er voor haar hoofdjes van kinderen onder en boven water duiken.

Het vreemde eraan, naast het scheren zelf dan, is met welk gemak ze het allemaal doet. Misschien moet ze een applaus krijgen omdat ze dit soort taboes doorbreekt? De meesten onder ons die zich vergeten te scheren, gaan gewoon verder met hun dag en denken, ach ik doe het later wel. Anderen glippen even weg in de badkamer en proberen ver weg te blijven van een openbare plaats, zoals pakweg een zwembad van een hotel.

Lees ook  DIT gebeurt er met je lichaam als je je ondergoed niet goed wast!

Uiteraard bleven de commentaren op de sociale media niet uit. Iemand maakte de wellicht terecht opmerking: “Beeld je die onverwachte slok water eens in wanneer je aan het zwemmen bent, met al dat geschoren haar erin!” Iemand anders schreef: “Het is geweldig om te zien hoe weinig ze om de mensen rondom haar geeft. Maar toch voelt ze nog de noodzaak om haar benen te scheren.”

Een voormalige redder zei dan weer: “Als openbare zwembaden me iets hebben geleerd, dan is het wel dat mensen walgelijke wezens zijn.”

Te walgelijk voor woorden! Moeder m*sbruikt haar eigen baby van vijf maanden oud en daar blijft het niet bij

Dodelijke bacterie rukt op in Nederland: 11 doden, 57 ernstig zieken