in

Vrouw stapt naar kassa in McDonald’s en fluistert “help me”, werknemers schieten meteen in actie

Een vrouw is donderdag met een alarmerende boodschap naar de kassa van een McDonald’s in het plaatse Lodi, in de Amerikaanse staat Californië, gestapt.

Ze bestelde geen frietjes of een hamburger, maar smeekte het personeel om de politie te bellen en haar te helpen.

De vrouw stapte de McDonald’s binnen en sprak meteen een personeelslid aan. Ze vroeg om de politie te bellen en een nummerplaat te noteren. Nadien ging ze daar naar het toilet.

Lees ook  Draag jij ook altijd je elastiekje om je pols? Na het zien van dit doe je dat vast niet meer!

Toen ze weer buiten kwam, wou ze naar de kassa stappen om een bestelling te plaatsen. Maar een man, met wie ze samen was gekomen, hield haar tegen en zei dat ze maar via de ‘drive-thru’ moest bestellen. Eenmaal het daar haar beurt, gaf ze opnieuw alarmerende signalen door “help me” te fluisteren.

Nog voor ze hun bestelling in ontvangst konden nemen, arriveerde de politie. Uit het daaropvolgende politieonderzoek bleek dat de vrouw op weg was met een man die een geschiedenis van mis bruik en mis handeling heeft.

Lees ook  Jongetje (3) overleden na ernstige frontale aanrijding

Die dag had hij haar bedreigd met een vuurwapen en had hij geëist dat ze hem naar zijn familie zou brengen.

Agenten vonden een gestolen vuurwapen in de koffer van de wagen, en arresteerden de man. Hij zit nu in voorhechtenis. Er hangen hem vier aanklachten boven het hoofd.

Jongetje (7) moederziel alleen thuis omdat zijn dronken vader wil feesten

26-jarige merrie overleden na vuurwerknacht: “Haar vriendje wijkt niet van haar zijde”