in

Vrouw verrast ouders met verloving – wanneer ze verloofde zien worden ze helemaal gek.

De meeste ouders willen gewoon dat hun kinderen gelukkig zijn. Dat betekent vaak het vinden van die speciale persoon waar ze de rest van hun leven mee zullen doorbrengen. Toen Madison in een restaurant haar toekomstige echtgenoot aan haar ouders wilde voorstellen, moest het een vreugdevolle gelegenheid worden. Maar ze was niet voorbereid op hun reactie. Haar ouders Mike en Schuyler deelden niet meteen hetzelfde enthousiasme voor de verloofde.

Het is een probleem dat wel meer koppels ervaren wanneer ze een partner van een ander ras, religie of achtergrond mee naar huis brengen. Dat was ook het geval voor de ouders van Madison toen ze zagen dat ze een biraciale relatie had.

Lees ook  Haar man stierf tijdens zijn dienst in Afghanistan – dan opent ze zijn computer en doet ze een ontdekking

Vrouw verrast ouders met verloving – wanneer ze verloofde zien worden ze helemaal gek.
Toen Madison haar ouders vertelde dat ze verloofd was met Eric, waren ze zo blij voor haar. Ze had een mooie ring en verheugden zich op het vooruitzicht van een bruiloft. Dat was totdat ze Eric zagen.

De ouders van Madison hadden een erg felle reactie. Ze waren boos en overstuur. De klanten rondom hen keken geschokt toe hoe Mike en Schuyler hun dochter bekritiseerden omdat ze een biraciale relatie had.

Madison was duidelijk gekwetst en beschaamd door de reactie van haar ouders en Eric probeerde de kalmte te bewaren. Hij drukte zijn liefde voor hun dochter uit, maar dat was helaas niet voldoende voor de afkeurende ouders.

Lees ook  Man legt 300 kilometer af en is sneller dan ambulance bij zijn moeder

De andere klanten in het restaurant hadden er eindelijk genoeg van en begonnen hun mening te delen. Kijk hieronder wat deze vreemden te zeggen hadden aan deze familie.

Gelukkig was dit een in scène gezet scenario als onderdeel van de show “What Would You Do” en de betrokken personen waren allen acteurs. Maar de klanten rondom hen waren dat niet en kwamen dapper tussenbeide met advies voor de ouders.

Oma takelt kleinzoon (3) in het openbaar toe

Deze 4 aandachtspunten zorgen voor gewichtstoename tijdens de menopauze