in

Vrouw vindt gehandicapte echtgenoot: huilend in de tuin. Dan opent hij zijn hand en toont hij wat erin zit.

De overgrote meerderheid van de soldaten die in het buitenland dient, brengen opofferingen die wij burgers ons niet kunnen inbeelden. Ze laten hun geliefden achter, trekken naar onbekende landen en riskeren hun levens – en dat allemaal om ervoor te zorgen dat we veilig blijven.

Helaas gaan hun inspanningen vaak onopgemerkt voorbij. En zelfs wanneer ze terugkeren met posttraumatische stress of met verminkende verwondingen, krijgen ze niet altijd de hulp die ze verdienen.

Daarom houden we van verhalen als deze!

Christopher Garrett was een gevechtsingenieur voor het Amerikaanse leger. Toen hij in Afghanistan op missie was, werd zijn eenheid in een hinderlaag gelokt en werd Christopher in de buik geschoten.

Het schaambeen van Christopher was compleet verbrijzeld en hij werd naar een ziekenhuis overgebracht. De dokters konden hem redden, maar hij werd gehandicapt en moest zich terugtrekken uit het leger.

Christopher keek ernaar uit om terug te keren naar een normaal leven met zijn vrouw, Brittany, en haar jonge zoon.

Lees ook  81-jarige man rijdt elke dag op z’n scootmobiel kris kras door Appingedam – reden waarom is hartverscheurend

Algauw zou blijken dat “normaal” een heel nieuwe invulling zou krijgen.

De fysieke en emotionele littekens van Christopher maakten het moeilijk voor hem om zich aan te passen.

Bepaalde dingen waren niet gemakkelijk voor hem – zoals het maaien van het gras dat bijna een onmogelijke opdracht leek.

Maar Christopher was vastbesloten om zich niet te laten tegenhouden door zijn oorlogswonden.

Hoewel hij slechts een duwmaaier had, deed Christopher zijn best om zijn gras zelf te maaien. Het was voor zijn vrouw Brittany ongelofelijk moeilijk om hem zo te moeten zien.

Dan op een dag zag ze Christopher in tranen ineengestort op de grond. Denkende dat hij een aanval had gekregen, rende ze naar buiten.

Maar toen ze in de tuin kwam, zag Brittany waarom Christopher aan het snotteren was. Hij opende zijn hand en er vielen een paar sleutels uit.

Lees ook  Boer dacht dat zijn kip een ei legde. Dan kreeg hij in de gaten waar ze eigenlijk op zat..

Brittany keek naar de andere kant van de tuin en zag een gloednieuwe John Deer zitmaaier. En er was een briefje bij.

“Ik hoop dat dit tijd bespaart voor de dingen die het belangrijkst zijn in je leven. Bedankt voor je dienst en voor mijn vrijheid. Hoogachtend, een dankbare Amerikaan.”

Hoewel Christopher niet het minste idee had wie hem de maaier geschonken had, was het duidelijk dat een buur gezien had hoe Christopher moeite had om het gras te maaien.

Het is moeilijk te zeggen of de buur begrijpt hoeveel hun geschenk wel betekent voor Christopher en Brittany. Maar voor dit koppel was het levensveranderend.

Christopher heeft nog een lange weg af te leggen, maar dankzij deze genereuze vreemde voelt zijn revalidatieproces een beetje gemakkelijker aan.

We hebben allemaal iets goed aan te bieden en dit prachtige gebaar toont vriendelijkheid voor iemand kan betekenen.

Onheilspellend: Twee vrachtwagens naderen terwijl klein kindje in het midden van de weg loopt en dan gebeurt er dit

Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos