in

Vrouw vocht jaren tegen de kilo’s en ontdekt nu dat ze een allergie heeft…

Jarenlang vocht de 30-jarige Katrina tegen de kilo’s: op haar zwaarst woog ze 108 kilo. Het lukte haar maar niet om af te vallen. Totdat ze ontdekte dat ze een allergie heeft.

Toen ze 13 was begon Katrina met haar eerste dieet. “Het lukte me niet, er kwamen alleen maar kilo’s bij”, vertelt de vrouw bij Daily Mail. Naast haar overgewicht had ze ook last van reuma, haar schildklier en acne. Het zorgde voor psychische problemen, er was zelfs een periode dat Katrina zelfmoord wilde plegen.

Lees ook  Afgekickte Gordon traint als een beest en de kilo’s vliegen eraf.

Allergisch
Ze ging met haar klachten naar de dokter, maar alle drie de artsen die ze bezocht, konden niet vinden waar haar problemen vandaan kwamen. Tot er een dokter 2 jaar geleden achterkwam dat Katrina allergisch is voor bewerkte voedingsstoffen. “Die stoffen veroorzaakten ontstekingen in mijn lichaam waardoor ik ook zwaarder werd.”

Dieet
Sindsdien eet Katrina alleen onbewerkt eten. Ze legt uit wat dat inhoudt: “Alles wat uit de grond of van het dier komt. Een goede plek om te beginnen is veel groente, fruit, noten, zaden, gevogelte, vlees, vis en granen.”

Lees ook  Britt Dekker showt killerbody

Transformatie
Naast het nieuwe dieet ging ‘Kat’, zoals ze zichzelf noemt, ook meer sporten: 25 minuten per dag. Samen zorgde het voor een ware transformatie. In totaal is ze al 35 kilo afgevallen. “Het heeft mijn leven helemaal veranderd. Ik geniet nu met volle teugen”, zegt ze.

Laat het vet op je rug en aan je onderarmen wegsmelten dankzij deze 4 snelle oefeningen

Dochter verdween van huis. 6 maanden later ziet moeder deze foto op Facebook… Schokkend!