in ,

Deze vrouw voedert haar eigen partner 12 keer per dag met haar eigen moedermelk. Wat ze daarvoor opgegeven heeft, is absurd.

Kusjes, zachte aanrakingen en omhelzingen zijn voor de meeste mensen gangbare manieren om hun liefde te tonen voor hun partner. Maar genegenheid en affectie ziet er bij de Amerikanen Jennifer Mulford en haar partner Brad Leeson heel anders uit. Deze twee partners hebben immers een heel bijzondere liefdesrelatie, want Brad krijgt graag de borst.

“Als mijn borsten tijdens de seks aangeraakt worden, word ik veel meer opgewonden”, verklaart Jennifer.

De vrouw gaat bewust op zoek naar een partner die ervan houdt om de borst te krijgen, en die vindt ze ook. Voor haar partner heeft deze praktijk een groot voordeel want als bodybuilder heeft hij veel proteïnen nodig.

Lees ook  Pikante Yolanthe in pyjama bakt cake

Maar omdat Jennifer 20 jaar geleden al moeder werd, produceren haar borsten normaal geen melk meer. Maar met de gepaste medicatie en stimulatie kunnen borsten toch nog moedermelk geven – zelfs al is de vrouw niet zwanger.

Om haar passie te kunnen verwezenlijken, gaf Jennifer haar baantje als serveerster op om zo voltijds haar man de borst te kunnen geven. Om de twee uur ligt Brad aan de borst van zijn partner.

Lees ook  Twee verdachten aangehouden om voorbereiden aanslag in Nederland

Voor buitenstaanders lijkt dit nogal een bizarre gewoonte, maar deze twee zijn gewoon gelukkig en tevreden. Wat denk jij hiervan?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Zijn eerste vrouw verliet hem omdat hij te “lelijk” was. Vandaag heeft ze daar spijt van …

Ze scholden hem uit voor “dikke koe”. 4 jaar later staan ze allemaal met hun mond vol tanden!