in

Vrouw weigert langs zijde van stervende echtgenoot te wijken. Dan ziet het ziekenhuispersoneel iets verbluffends.

Een koppel uit Tennessee dat al bijna 64 jaar getrouwd was, overleed enkele uren na elkaar nadat ze elkaars handen tijdens hun laatste ogenblikken hadden vastgehouden. Dolores Winstead (33) en haar echtgenoot Trent Winstead (88) overleden in het Saint Thomas West Hospital in Nashville – vijf weken voor hun 64e huwelijksverjaardag.

Enkele dagen voor het koppel overleed, stond een gezonde Dolores nog langs het ziekenhuisbed van haar echtgenoot nadat hij met nierfalen in het ziekenhuis werd opgenomen.

Door de dialyse was het hart van Trent beginnen verzwakken en werd hij overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen. Dolores en hun twee volwassen kinderen, Eddie en Sheryl, moesten lijdzaam toekijken hoe zijn toestand zienderogen verslechterde.

Lees ook  Verbazing bij moeder: moordenaars van zoon Roelof (22) zaten samen aan kerstdiner

Maar kort daarna, in de nacht van 7 december, begon Dolores te klagen over hoofdpijn en begon te braken.

De 83-jarige Dolores had een hersenbloeding opgelopen terwijl ze naast het ziekenhuisbed van haar echtgenoot stond. Ze werd aan een beademingsmachine gelegd toen haar toestand bleef verslechteren.

Het ziekenhuispersoneel legde het koppel in de dezelfde kamer zodat ze hun laatste momenten samen zouden kunnen doorbrengen.

Op 9 december stopte Dolores om 21u10 met ademen.

De zoon van het koppel Eddie moest Trent toefluisteren dat zijn vrouw gestorven was. De 88-jarige blies een kus naar zijn vrouw en overleed enkele uren later.

Lees ook  De 25-jarige Irma is eenzaam en wil geen geld voor haar laptop:

“Hij kon het gewoon niet meer aan dat ze er niet meer was. We keken toe hoe hij overleed”, vertelde hun dochter Sheryl aan de Washington Post.

“Op dat moment had ik er niet aan gedacht. Hij overleed letterlijk aan een gebroken hart”, vertelde ze nog.

“In geen miljoen jaren had ik verwacht om zonder hen beiden uit het ziekenhuis te vertrekken.”

DEEL dit liefdesverhaal met iedereen die je dierbaar is!

Tienerjongen sterft, maar dan zeggen zijn vrienden mama en papa dat er “een online video is die ze zouden moeten zien.”

Deze vrouw gooit een pakje in de vuilnisbak en gaat lopen. Dit is het schokkendste wat de voorbijgangers ooit gezien hebben!