in

Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

Een vrouw uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft bij de rechter aangegeven dat ze van haar man wil scheiden. Nu komt dat vaker voor, maar zij heeft wel hele opmerkelijke redenen.

“Hij schreeuwde nooit naar mij en stelde mij nooit teleur,” zou de vrouw volgens de Khaleej Times hebben gezegd in de rechtbank. “Ik stikte in zijn extreme liefde en affectie. Hij hielp mij zelfs bij het schoonmaken van het huis.”

Te perfect
Als je de ideale relatie zou moeten omschrijven, dan hoor je daar de termen liefde, vertrouwen en passie waarschijnlijk langskomen.

LEES OOK!
4.400 euro als jij samen met 9 vrienden deze 50 kg cheeseburger op kan

Als je partner ook nog eens alles schoonmaakt, kookt en aantoont dat hij van je houdt, dan klinkt het als het perfecte plaatje. Voor sommigen is dit echter allemaal té perfect.

Verlangen naar ruzie
De vrouw klaagde dat haar leven een hel was, omdat haar echtgenoot zo aardig voor haar was. “Ik verlang naar een dag met ruzie, maar dit lijkt onmogelijk met mijn romantische echtgenoot die mij altijd vergaf en overgoot met cadeautjes. Ik heb echte discussies nodig, niet dit probleemloze leven vol gehoorzaamheid.”

LEES OOK!
Bende 'koopt' meisje (16) en laat haar wekenlang v*rkrachten

Zaak geschorst
De vrouw wil dus scheiden, maar haar perfecte man ziet dit niet zitten. Hij vertelde de rechter dat hij een perfecte en aardige echtgenoot wil zijn en daaraan wil werken.

Ik zou niet weten wat hij nog meer moet doen, maar die kans krijgt hij in ieder geval wel. De rechter schorste de zaak, om het echtpaar een kans op verzoening te bieden.

Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

Vrouw wint ruim 17 miljoen euro na scheiding, ex krijgt niks