in

Vrouw ziet dagen later man met gestolen handtas en verandert zijn leven.

Op amper 36-jarige leeftijd lag het leven van Aeric McCoy al aan diggelen. De jongeman uit Baltimore kwam al vroeg met drugs in contact, werd verslaafd en verloor alles wat hij had. Sindsdien leefde hij op straat en verdiende geld door voor verschillende drugdealers te werken. Maar dan nam hij op het juiste ogenblik de juiste beslissing.

Toen Aeric op het punt stond om een volgende shot te zetten, zag hij in een donkere zijstraat iets ongewoon: een dure handtas. “Ik gaf niets om mijn leven”, aldus Aeric. “Ik zat mentaal volledig aan de grond. Ik vond mijn leven waardeloos. Maar toen zag ik die handtas en het leek wel of God zelf ze daar hoogstpersoonlijk had neergezet. Normaal zou ik ze verkocht hebben. Maar ditmaal dacht ik: Aeric, doe het goede. Je moet de eigenaar vinden en de handtas teruggeven.”

Lees ook  Deze moeder filmt stiekem de tandarts van haar zoon als ze beseft dat er iets niet in de haak is.

In de tas zat geen geld, maar binnenin vond hij het adres en de identiteitskaart van Kaitlyn Smith, de rechtmatige eigenares. Hoewel Kaitlyn aan de andere kant van de stad woonde, wilde hij er persoonlijk naartoe rijden.

Dan moest Aeric aan genoeg geld komen om zich een pasje voor de bus te kunnen aanschaffen. Onderweg naar Kaitlyn kreeg hij nog een voorstel om de tas te verkopen, maar daar was geen denken aan! Aeric was vastbesloten om de handtas terug te brengen. En daar zou hij zich niet van laten afbrengen.

In de buurt van zijn doel werd hij door een vrouw gadegeslagen. “Ik zag een man in versleten kledij met mijn tas in de handen. Een paar dagen voordien werd ik bestolen”, herinnert Kaitlyn zich. “Ik ging meteen naar hem toe en wilde ze terugkopen. Hij stond er echter op om ze persoonlijk af te geven aan een vrouw genaamd Kaitlyn die in deze straat moest wonen. Toen zei ik hem dat ik Kaitlyn was. Hij barstte in tranen uit, viel op de grond en vertelde me dat hij ze in een donker steegje gevonden had.”

Lees ook  Als je 7 dagen lang knoflook en honing op je nuchtere maag eet, dan gebeurt er dit met je lichaam

Om haar dankbaarheid uit te drukken nodigde Kaitlyn hem uit voor een etentje. Toen ze het verhaal van Aeric hoorde, wist ze dat ze hem moest helpen. Met een crowdfundingcampagne zamelde ze genoeg geld in voor een ontwenningskuur. Eindelijk kreeg Aeric de professionele hulp die hij verdiende.

Voor de 36-jarige staat het vast: “Kaitlyn heeft me gered.” Wat mooi dat deze goede daad zo loonde. Aeric verdiende de kans op een nieuw leven helemaal. Veel geluk nog met deze nieuwe start!

DEEL dit bericht om anderen te inspireren!

Omdat de vrouw haar buikgevoel volgt, redt ze het leven van haar baby.

Vrouwen zitten vast op de luchthaven nadat hun gezichten na plastische chirurgie er helemaal niet meer zoals op hun paspoort uitzagen.