in

Vrouw ziet er mooier uit dan ooit tevoren nadat ze besloot haar grijze haar te omarmen

Sara Eisenman verloor haar natuurlijke haarkleur toen ze 21 was. Haar haar werd grijs en Sara kon de verandering niet accepteren. Hoe kan zo’n jong meisje met dit probleem omgaan? Het was een grote klap voor haar zelfvertrouwen.

Het was een echte strijd voor de jonge vrouw en ze moest haar haren elke twee weken verven. Sara zou haar vrienden haar grijze haar nooit laten zien. Het was onaanvaardbaar voor haar en haarkleurmiddelen werden haar beste vrienden.

Haar haar verven was zo belangrijk dat Sara dit uren deed voordat ze haar eerste baby baarde. Ze wilde niet dat al die mensen haar natuurlijke haar zouden zien. Zilver zoals dat van haar oma.

Lees ook  Roxeanne Hazes is behoorlijk afgevallen en heeft ze losjes in de tas hangen

Vijftien jaar later was Sara klaar om te accepteren wie ze was. Ze omhelsde haar grijze haar en accepteerde de verandering. Het heeft 15 jaar geduurd voordat ze zich realiseerde dat er niets mis is met haar grijze haar.

Sara had helemaal geen last. Ze werd opnieuw geboren en geen enkele criticus zou haar dit gevoel van vrijheid ooit ontnemen. Ze was eindelijk in staat om de kleren te dragen die ze wilde, en ze experimenteerde graag met nieuwe ideeën en stukken.

Haar favoriete kapper hielp daarbij. Sara reisde stad en land af om bij de kapper te komen die toevallig een vriend van haar was.

Lees ook  “Kleinste koe ter wereld” heeft de grootte van een kat, en hij is te schattig voor woorden

De jonge vrouw leefde eindelijk. In elke betekenis van het woord. Het werd tijd dat ze iets goeds voor haar deed zonder aan iemand anders te denken. Haar man accepteerde haar nieuwe uiterlijk, en dat is het belangrijkste.

Het verhaal van Sara is hier om je te laten zien dat er niet zoiets bestaat als ‘schoonheidsregels’. We zijn allemaal mooi, ongeacht wat beïnvloeders zeggen. Vind wat het beste werkt voor je eigen geluk, en doe dat zonder na te denken.

Het accepteren van deze verandering was een zware uitdaging voor Sara, maar ze deed het en ze is eindelijk gelukkig.

Single vader adopteert 13-jarig meisje met down syndroom die 20 keer werd afgewezen

Vrouw bijt geslachtsdeel van verkr*chter af nadat ze probeerde te ontsnappen uit s*ksuele aanval