in

Vrouw ziet hoe kassabediende een gehandicapte klant behandelt en doet wat niemand anders durft.

Een vrouw uit Chicago, Illinois, was in haar plaatselijke McDonalds toen ze de kassier iets zag doen met een oudere, gehandicapte man dat haar schokte. Destiny Carreno stond in de rij aan te schuiven toen ze de oudere man zag. Ze merkte dat hij een of andere beperking had. Later beschreef ze in een krachtige Facebookpost wat er gebeurde. Nadat je dit hebt gelezen, zal je begrijpen waarom!

Wat ik vandaag ziet, deed de tranen in mijn ogen springen. Blijkbaar is medeleven toch nog niet helemaal uit de mode! … Om eerlijk te zijn: eerst dacht ik dat niemand hem zou helpen. Maar dan gebeurde dit: Deze leuke kassier liet zijn post achter en hielp de man.

Lees ook  Bloedmooie vrouw wordt tijdens de nacht van haar huwelijksverjaardag alleen wakker – De verklaring van haar echtgenoot is onbetaalbaar!

En niet alleen met bestellen en opdienen. NEE! Hij sneed zijn eten in kleine stukjes en begon hem eten te geven! Op dat moment had ik echt tranen in mijn ogen en mijn hart ging hevig tekeer. Zoveel hulpvaardigheid zie je tegenwoordig nog maar zelden. Waanzin!

Deze werknemer liet alles vallen voor deze man, en ging ver boven zijn verplichtingen om een gehandicapte klant te helpen. Dit is het mooiste en meest bescheiden ding dat ik ooit gezien heb.

Lees ook  Hoogbejaarde man (91) valt van scootmobiel – waarna agent meteen op het voertuig springt en wegrijdt

Hoeveel likes en shares kan Kenny de kassier krijgen voor zijn geweldige dienst aan iemand in nood?”

DEEL dit verhaal om deze bescheiden held te vieren en anderen te inspireren tot vriendelijke gebaren!

Jaguar bespringt klein hondje. Seconden later is iedereen verbluft over de afloop.

Soldaten vinden stervend 2 dagen oud puppy’tje. Kijk als hij het levenloze lichaampje opraapt en zich haast om het te redden.