in

Vrouwelijke jager pleegt zelfmoord nadat ze online gepest werd.

De 27-jarige Melania Capitan uit Spanje had een erg controversiële hobby: ze was een gepassioneerd jaagster en doodde in de loop der jaren talrijke dieren. Ze deelde de foto’s van haar prooien bereidwillig op het internet en beschreef haar ervaringen in een eigen blog.

Met haar hobby oogstte Melania echter niet alleen bijval, maar ze kreeg van dierenrechtenactivisten ook heel wat kritiek. Sommigen beledigden haar en er waren zelfs mensen die haar dood wensten.

Na meer dan 3.000 haatberichten en dreigberichten, die op haar auto gekleefd werden, meldde Melania zich in 2016 bij de politie aan. Die konden echter weinig doen omdat de afzenders van de dreigberichten niet achterhaald konden worden.

Lees ook  Britney Spears (37) heeft het lichaam heeft van 15 jaar geleden terug!

Nu werd de jonge vrouw dood in haar huis aangetroffen – en alles wijst erop dat ze zelfmoord pleegde omdat ze ook een afscheidsbrief achterliet.

De omgeving van Melania is verwoest en zeggen dat het jarenlang online pesten tot haar zelfmoord heeft geleid. Helaas lokte ook haar overlijden heel wat haatberichten uit van mensen die het “precies goed” vinden dat ze er niet meer is.

Lees ook  Trijntje Oosterhuis door het stof na onhandige opmerking over transgenders

De voorzitter van de Spaanse jachtvereniging “Royal Spanish Federation of Hunting” kondigde al aan dat ze een klacht zullen indienen tegen de personen die Melania met de dood bedreigden.

Wanneer de situatie van een persoon zo uitzichtloos wordt dat men zich van het leven beroofd is dat alleen maar reden tot verdriet – en zeker niet iets om schaamteloos de spot mee te drijven.

Doodsoorzaak Avicii bekend

Grap van de dag: Advocaat steelt koeken, maar bouwvakker is hem te slim af.