in

Vrouwen kunnen zwanger worden in het zwembad, ‘zelfs zonder s*ks’ volgens deze vrouw

Vrouwen kunnen zwanger worden in zwembaden ‘zelfs zonder p*netratie’ als mannen met ‘sterk zaad’ in het water ejaculeren, heeft een Indonesische kinderbeschermingsbaas heeft beweerd.

Sitti Hikmawatty, de commissaris voor gezondheid, verdovende middelen en verslavende middelen bij de Indonesian Child Protection Commission (KPAI), maakte vorige week de buitengewone beweringen in een interview met het Tribun Jakarta.

Mevrouw Hikmawatty – wiens achternaam zich vertaalt als ‘wijsheid’ – verontschuldigde zich voor haar opmerkingen en zei dat ze op een ‘persoonlijke’ manier werden gemaakt, nadat ze op sociale media werd geconfronteerd.

Artsen in Indonesië hebben gezegd dat het onmogelijk zou zijn voor vrouwen om op deze manier geïmpregneerd te raken.

‘Er is een bijzonder sterk type mannelijk zaad dat een zwangerschap in een zwembad kan veroorzaken,’ zei mevrouw Hikmawatty.

‘Zelfs zonder penetratie kunnen mannen opgewonden raken (door vrouwen in het zwembad) en ejaculeren, waardoor ze een zwangerschap veroorzaken.

Lees ook  Dode man aangetroffen op schip, mogelijk coronaslachtoffer

‘Als vrouwen zich in een fase bevinden waarin ze seksueel actief zijn, kan een dergelijke zwangerschap optreden. Niemand weet zeker hoe mannen reageren op de aanblik van vrouwen in een zwembad. ‘

De Indonesian Doctors Association vertelde de Jakarta Post dat vrouwen niet kunnen worden geïmpregneerd in zwembaden.

De Indonesische blogger-arts, Blog Dokter genaamd, zei in antwoord op haar beweringen: ‘Nogmaals, ik herinner u eraan dat als u gezondheidsproblemen niet begrijpt, is het beter om stil te zijn. In plaats van dat uw opmerkingen angst en paniek veroorzaken.

‘Ik zal hier benadrukken dat zwemmen met het andere geslacht geen zwangerschap zal veroorzaken.

Niet alle mannen die zwemmen ejaculeren en zaad kan niet in gechloreerd zwembadwater leven, laat staan ​de vagina in zwemmen. ‘

Ze heeft te maken gehad met spot op sociale media. Foto’s zijn geüpload van haar trillende handen met een senior commissaris met de weerspiegeling van zwembadwater dat over de bovenkant is geplakt.

Lees ook  Laat het vet op je rug en aan je onderarmen wegsmelten dankzij deze 4 snelle oefeningen

Een Twitter-gebruiker schreef: ‘Als er een overstroming is. Gewone mensen: red onszelf en andere waardevolle spullen. Sitti Wisdom: scheid mannen en vrouwen zodat niemand zwanger wordt. ‘

Er is ook een stripverhaal online geplaatst waarin een vrouw wordt weergegeven die zwanger wordt nadat ze met een man overstromingswateren was binnengekomen.

De voorzitter van de KPAI, Susanto, heeft een verklaring afgegeven waarin staat dat haar claims niet de mening van de organisatie vertegenwoordigen.

‘We verklaren hierbij dat het begrip en de houding van KPAI niet worden weerspiegeld in het online nieuwsverhaal.’

Mevrouw Hikmawatty verontschuldigde zich zondag. ‘Mijn excuses aan de publi voor het geven van een onjuiste verklaring,’ zei ze. ‘Het was een persoonlijke verklaring en niet van KPAI.

Ik herroep hierbij de verklaring. Ik smeek alle partijen om het niet verder te verspreiden of zelfs maar beschikbaar te stellen.’

Alleenstaande moeder bevalt van drieling – realiseert snel de waarheid en wordt gedwongen moeilijke beslissingen te nemen

Groen geverfde hond huilend op zoek naar eten op straat