in

VROUWEN opgelet: Heb je wel eens last van pijnlijke borsten? Met DEZE tips kun je het makkelijk verhelpen!

Zes remedies tegen pijnlijke borsten!
Iedere vrouw heeft er wel eens last van: pijnlijke, opgezwollen en krampende borsten. Niet prettig! Ook hebben vrouwen er gedurende hun leven in vele perioden last van: tijdens de puberteit wanneer de borsten beginnen te groeien, in de week voor de menstruatie en bij de overgang.

Het heeft allemaal te maken met hormonen: het klierweefsel in je borsten is heel gevoelig voor hormoonschommelingen. Wanneer vrouwen hormoonschommelingen doormaken kan het klonterige borstweefsel veranderen in grootte en dikheid. Deze veranderingen in het weefsel zorgen dan voor pijn en gevoeligheid. Nu we weten waar die pijn en gevoeligheid vandaan komen rest ons nog maar één vraag; hoe komen we er vanaf? Dat lees je op de volgende pagina!

Lees ook  Tot nu toe drie mensen in Nederland getest op coronavirus

Wat erg kan helpen tegen opgezwollen en pijnlijke borsten is het gebruik van teunisbloemolie. Deze olie is verkrijgbaar in capsules welke je kunt slikken. Ook is de olie bij sommige natuurwinkels in een flesje verkrijgbaar.

Het gebruik van de olie is simpel: neem iedere avond een capsule of een paar druppels van de olie met een glas water. De teunisbloemolie zorgt ervoor dat de balans van vetzuren in je cellen hersteld wordt, wat op zijn beurt weer zorgt voor minder gevoelige borsten. Ook kan het eten van voedingsmiddelen met daarin voldoende omega 3- en 6 vetten (denk hierbij aan noten, zaden, peulvruchten, olijfolie en vette vis) zorgen voor een minder pijnlijke en opgezwollen borst.

Lees ook  Zo zag André Hazes er vroeger uit

Ook altijd zo’n last van korstjes in je neus? Met DEZE tip zijn zo verdwenen én komen ze niet meer terug!

Een MAAND voordat je een hartaanval krijgt geeft je lichaam je DEZE 6 signalen! Dit moet iedereen weten, delen svp!