in

Vrouwen zitten vast op de luchthaven nadat hun gezichten na plastische chirurgie er helemaal niet meer zoals op hun paspoort uitzagen.

Vandaag is plastische chirurgie wereldwijd ingeburgerd om de fysieke eigenschappen van mensen te verbeteren. Omdat deze operaties alsmaar goedkoper worden, doen steeds meer personen een beroep op plastische chirurgie in de hoop fysiek aantrekkelijker te worden. Maar soms gaan kosmetische ingrepen zelfs zo ver dat mensen je niet meer herkennen. In het geval van drie Chinese vrouwen die naar Zuid-Korea vlogen om een facelift te laten uitvoeren, was het zelfs zo erg dat ze op de luchthaven kwamen vast te zitten.

Lees ook  Vader-dochter dans is schattig en traditioneel, totdat papa in de camera kijkt en iedereen met open mond achterlaat.

De vrouwen werden niet toegelaten om op hun vlucht huiswaarts te stappen.

Blijkbaar werden de Chinese vrouwen geweigerd omdat hun gezichten er na de ingreep helemaal niet meer uitzagen zoals de foto’s op hun paspoorten.

De foto’s van de commotie in de luchthaven werden aanvankelijk geüpload door Jian Huahua, een nieuwsanker uit China. De post werd later echter weer offline gehaald. Daarna werden de foto’s uitgebreid gedeeld op Weibo, het Chinese equivalent van Twitter.

Lees ook  De rillende kat zit in de sneeuw vastgevroren. Als het stel haar probeert op te heffen, wacht hen een geweldige verrassing.

De drie vrouwen werden gezien met gezwollen gezichten en verbanden rond hun hoofd. Aan de balie van de immigratiediensten werd hen vervolgens verboden om op het vliegtuig te stappen.

Om dit probleem in de toekomst te vermijden denken ziekenhuizen eraan om in de toekomst certificaten uit te reiken.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Vrouw ziet dagen later man met gestolen handtas en verandert zijn leven.

59-jarige aap is ziek en weigert te eten. Totdat ze een oude vriend herkent die haar opvoedde.