in

Waarom hebben we Bridget Maasland al weken niet meer in RTL Boulevard gezien?

Heeft het te maken met de breuk met André Hazes?
De oplettende RTL Boulevard-kijker viel het vast al op: Bridget Maasland is al weken niet meer in het showbizz praatprogramma te zien en dat terwijl ze voorheen regelmatig vanachter de desk andermans privéleven onder de loep legde. Toeval? Of heeft haar privé-leven ermee te maken?

Middelpunt van belangstelling
De blondine nam nooit een blad voor haar mond en besprak het leven van haar mede BN’ers altijd uitvoerig in RTL Boulevard.

Lees ook  Vuilnisman blokkeert na ongeluk linkerbanen A9 om erger te voorkomen

Tot ze een relatie met André Hazes kreeg en ze zelfs opeens het middelpunt van de belangstelling was. Toen was het niet meer leuk.

Na drie maanden liep de turbulente relatie tussen de presentatrice en de volkszanger op de klippen en legde André het weer aan met zijn ex Monique. Sindsdien is Bridget niet meer te zien in RTL Boulevard.

Verklaring afwezigheid
Velen speculeren dat de breuk tussen Bridget en André en haar afwezigheid in het programma met elkaar te maken hebben.

Lees ook  Simon reageert sceptisch als hij hoort wat 18-jarige wil zingen – meisje blaast iedereen omver.

Het management van Bridget ontkent dat echter. Bridget doet het even rustig aan en samen met de makers zoekt ze naar een geschikt moment om weer te beginnen met RTL Boulevard.

“Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven”, bevestigt het management nogmaals. RTL bevestigt wat het management zegt en meldt dat ook ander vaste gasten even niet te zien zijn in het programma.

“Het gezicht van hoop”: baby Leonardo uit zwaar getroffen Lombardije wint strijd tegen coronavirus

Piet (103) uit Steenbergen is genezen van corona