in

Waarom je altijd een schoen in de safe van je hotel moet leggen – de reden is geniaal

Heb jij ooit in een hotel verbleven, en je dacht tijd genoeg te hebben om uit te checken, maar dan de tijd uit het oog verloren en plots moeten haasten naar de luchthaven?

Je gooit alles in paniek in je koffer, en je denkt dat je alles bij hebt. Wanneer ik me in zo’n paniekmoment bevind, denk ik vaak dat ik vanalles ben vergeten, zoals mijn paspoort bijvoorbeeld.

Wel, de globetrotter in dit verhaal heeft een uitstekende tip gedeeld waardoor het bijna onmogelijk is die belangrijke spullen te vergeten.

Als jij je herkent in bovenstaande situatie, ben je niet alleen.

De meeste onder ons hebben vaak al stress ervaren wanneer je je hotelkamer in paniek verlaat.

En zelfs wanneer je tijd genoeg hebt om nog onder het bed te kijken, is er altijd een risico dat je toch iets vergeten bent in alle haast.

Lees ook  Vader: ‘Ik gaf mijn dochter de naam die mijn zus aan haar kind wilde geven. Zat ik verkeerd?’

Paspoorten, laptops, smartphones,…
De meeste hotelkamers hebben een kluis, en hoewel deze zeer nuttig zijn voor al je waardevolle spullen, zijn ze vaak de laatste plek die wordt gecontroleerd voor je het hotel verlaat.

Paspoorten, laptops, portefeuilles, smartphones… Ja, het is makkelijk om ze in de kluis op te bergen, maar controleren we het wel voor we weggaan?

Volgens Ty Opoku Adjei, medewerker bij British Airlines verliezen tal van reizigers hun paspoort. Meer bepaald, in de kluisjes van hun hotel.

Maar als frequente reiziger die zo’n dure fouten niet wilt maken, deelde ze een simpele maar slimme truc om zeker te zijn dat je nooit je hotel verlaat zonder de kluis te controleren.

En hoewel het misschien vreemd klinkt, is het enige wat je nodig hebt slechts een schoen.

Lees ook  Ze zien een hond elke dag een stoel dragen – de reden waarom doet wereldwijd de harten smelten.

In een interview met Business Insider, legt de medewerker uit hoe ze normaal haar schoenen gebruikt om zeker te zijn dat ze het huis niet verlaat zonder de belangrijke spullen.

“Mijn beste tip is om een van je schoenen in je kluis bewaart. Wanneer je dit doet, zal je nooit de hotelkamer achterlaten zonder in je kluis te kijken…zolang je niet vergeet waar je je schoen hebt gelegd natuurlijk!

Niemand zal hun hotelkamer verlaten met slechts 1 schoen, dus als je die schoen bij je waardevolle spullen legt, is het onmogelijk die te vergeten. Slim, nietwaar?!

Deel dit simpele maar slimme trucje met al je vrienden. Het helpt misschien een van hen de volgende keer dat ze in een hotel verblijven!

Vreselijke laatste dagen van 10-jarige die door moeder en vriend doodgemarteld werd “omdat hij homo was.”

Gruwelijke beelden: mishandelde biggetjes krijsen voor hun leven in Nederlandse fokkerijen