in

Waarom je de docu ‘Abducted in Plain Sight’ écht moet kijken

Als je Abducted In Plain Sight nog niet hebt gezien, is het hoog tijd om deze eens aan te zetten op Netflix. De hype rondom deze docu was huge ruim een jaar geleden.

Onlangs kwam ik hem weer tegen op Netflix en heb ik hem opnieuw aangezet. Zonder spijt, want het verhaal is ZO bizar.

Zelfs na twee keer geloof ik nog niet dat er zoveel mis kan gaan in iemands leven. Ik vertel je meer over waarom je Abducted In Plain Sight echt moet gaan kijken.

Abducted in Plain Sight
Ondanks dat Abducted in Plain Sight al in 2007 uit kwam, werd de hype rondom deze docu begin vorig jaar pas echt huge.  Dat is omdat de documentaire toen net op Netflix verscheen.

Lees ook  Verstopte wapenkist met 4 pistolen gevonden in Nunspeet

Het verhaal klinkt ook wel erg interessant; de docu gaat over de familie Broberg. Dochter Jan is 12 wanneer zij in 1974 voor het eerst wordt gekidnapt.

De dader is hun vriendelijk ogende buurman, die dan al tijden een vriend van de familie is en door hen ‘B’ wordt genoemd.

Hij heeft een bizarre liefde voor Jan ontwikkeld en besluit er met haar vandoor te gaan. Als de Brobergs na een lange tijd hun dochter eindelijk weer terug krijgen, wordt Jan even later NOGMAALS gekidnapt. Door dezelfde man; hun oh zo geliefde buurman ‘B’.

Lees ook  Mam en pap begraven hun 2-jarige – 1 maand later krijgen ze nog een schok van hun leven

Dit klinkt natuurlijk helemaal gestoord, maar de details van dit verhaal zijn nog vele malen gekker. Ik ga – zonder teveel te vertellen – hier nog één ding over zeggen:

‘B’ heeft de héle familie in zijn greep en kan daardoor veel te lang zijn gang gaan. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, moet je gewoon echt gaan zien in Abducted in Plain Sight.

10 dingen die er gebeuren als je lichaam te weinig water heeft

Vrachtwagenchauffeur verricht ‘heldendaad’ bij gewonde zwaan langs snelweg