in

Waarom kijkers ‘Hotter than my daughter’ niet uitgepraat raken over Patty Brard

In Hotter than my daughter krijgen moeders die zichzelf uitbundig kleden een grote metamorfose. Het nieuwe seizoen wordt voor het eerst gepresenteerd door Patty Brard en de kijkers zijn duidelijk heel enthousiast.

De complimentjes voor Patty stromen binnen.

Sober
Patty ging woensdagavond langs bij Fouzia (44), die maar liefst 70 kilo afviel. Een hele prestatie, maar toch verloor ze zichzelf hierdoor. Ze kleedde zich voortaan altijd in het zwart en ook in huis hing een onaangename, sobere sfeer. Het hele huis hing vol doodshoofden. Maar Fouzia was ook fan van Disney en droeg graag leggings met Disney-print. Volgens haar dochter Sheila kan dat op haar leeftijd echt niet meer. Het werd tijd voor een nieuwe start. Fouzia en haar dochter ondergingen allebei een metamorfose.

Lees ook  Vrouw (21) doodgeschoten na ruzie over hondenpoep

Decolleté
Ook de Poolse Gosia (39) kreeg Patty op visite. Gosia heeft moeite met het ouder worden en kleedde zich daarom erg jong. Ze is dol op haar decolleté en showde haar borsten dan ook graag. Ze droeg bovendien vaak panterprint en bling bling. Haar dochter schaamt zich voor haar moeder en hoopt dat de metamorfose haar zal veranderen.

Lees ook  Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?

Lovende reacties
Woensdagavond was de eerste aflevering van het 8e seizoen op de buis. De eerste 7 seizoenen werden gepresenteerd door Gordon, maar hij heeft het stokje overgedragen aan Patty Brard. En wat doet ze het goed. Ze krijgt tientallen complimenten van kijkers op Twitter. Zij zeggen dat Patty echt gemaakt is voor dit progamma en dat ze Hotter than my daughter dankzij haar presentatie naar een hoger level tilt. “Patty, wat doe je het geweldig! Zoveel beter dan je voorganger”, schrijft een kijker.

Schokkend: Dochter Sabia Boulahrouz pronkt met wapen op Instagram.

Uitgekeken op Netflix? Er zijn een heleboel series en films verborgen: