in

Waarom we kleine Dré bijna niet meer zien op social media

Eerder kon je Instagram niet openen of er kwam een nieuwe foto of story van kleine Dré Hazes voorbij. Met een ijsje, aan het spelen, in het zwembad.

Maar van het ene op het andere moment leek dat klaar te zijn. Kleine Dré is bijna niet meer te zien op Instagram en anders is hij vrijwel onherkenbaar.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen? André Hazes legde het vanmorgen uit in ‘De 538 Ochtendshow’ van Frank Dane.

“Hij vindt het gewoon irritant”. Tegenover RTL Boulevard lieten de hervonden tortelduifjes Monique en André eerder al weten dat het om een bewuste keuze gaat.

Lees ook  Ze werd zonder armen geboren. Maar dit meisje is een doorzetster en bewijst dat alles mogelijk is als je het echt wil

“Hij krijgt er nu zelf last van”, gaat André op de radio nog wat dieper in op de beslissing om Dré zoveel mogelijk van social media te weren.

“Op een gegeven moment was er een vrouw en die keek hem lang aan. En hij zegt: ‘Papa, waarom kijkt die vrouw zo lang?’

Of ze knijpen in zijn wang, hij vindt het gewoon irritant. Dus we houden er nu rekening mee dat we niet zijn volledige gezicht laten zien.”

Het is niet dat de ouders van de kleine Dré hun mannetje helemaal niet meer delen op social media. “Ik heb wel een heel leuk en knap kind, dus ik wil het wel blijven delen.

Lees ook  Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

Maar toch op een wat veiligere manier”, aldus André. Als oplossing plakken ze daarom soms een emoticon of zonnebril over zijn snoetje.

In hetzelfde interview benadrukte de ‘Leef’-zanger ook nogmaals dat ‘ie niet is vreemdgegaan. “Monique en ik waren uit elkaar en ik kreeg contact met een andere vrouw.

Dat is zo opgeblazen door de media, dat ik een of andere lul werd voor dit land. Terwijl ik nooit echt de kans heb gekregen om te zeggen hoe het eigenlijk echt zit.”

Nieuwe look voor Maxime Meiland

Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag