in

Waarschuwing: doe dit NIET met de airco in je auto, het kan gevaarlijk voor je gezondheid zijn!

Zet NOOIT de airco aan zonder eerst de auto gelucht te hebben!
Lekker, even de airco aan in de auto. Zeker als je op de snelweg rijdt is het niet altijd even wenselijk om je raampje open te draaien in verband met oorverdovend lawaai. Ideaal dan toch, zo’n airco? Wij vinden van wel! Maar er is wel één ding dat je moet weten voordat je de airco op vol vermogen zet en je raampjes dichtdraait.

Lees ook  Negenjarig kind pleegt zelfmoord, omdat ze hem wijsmaken dat hij homo is

Als je de airco aanzet komt er een element vrij dat benzeen heet. Benzeen is een natuurlijk element, maar ons lichaam kan maar een bepaalde hoeveelheid verwerken. Een acceptabele benzeen waarde voor het menselijk lichaam is ongeveer 50mg per m3. Als jij de airco aanzet zonder eerst even de raampjes open te draaien kan deze waarde oplopen tot wel 800mg.

Als de auto buiten in de zon staat geparkeerd met een temperatuur boven de 20 graden zal het benzeen-gehalte binnen het voertuig oplopen tot 2000-4000mg. Dit is ruim 40 keer het acceptabele gehalte benzeen welke toelaatbaar is voor de gezondheid van het menselijk lichaam! Benzeen wordt gelinkt aan leukemie en een verhoogd risico op kanker. Dus: als je in de auto stapt en je zet de airco aan, niet de ramen meteen potdicht draaien! Eerst een paar minuten luchten met de airco aan en dan pas de ramen dichtdoen. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Lees ook  Vandaag flink wat buien en zelfs waterhozen

Is de onderkant van je strijkijzer vies? Met DEZE tip heb je hem binnen 1 minuut schoon! Je hebt het wondermiddel al in huis!

WOW: Moet je zien wat er gebeurt als deze vrouw een visnetpanty over haar hoofd trekt! Ongelofelijk mooi dit!