in

WAARSCHUWING: Nieuwe spinsoort laat mensenvlees met één beet rotten en verstopt zich graag in je kleding

Een van mijn grootste angsten is spinnen. Zelfs de kleintjes doen me schreeuwen als een jong meisje (ik ben een man in de 30 van 1.81m).

We hebben echter allemaal verschillende dingen waar we bang voor zijn. Het kan van alles zijn, van hoogtes tot specifieke dieren of zelfs duisternis.

Niemand zal echter blij zijn met de ontdekking van een nieuwe spin in Mexico – wiens beet menselijk vlees doet rotten. Het zijn favoriete schuilplaatsen: kleding en meubels, volgens de Daily Mail.

Ja, wetenschappers van de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM) hebben een nieuwe spin ontdekt die je een beetje arachnofobie geeft. Het ergste is dat een enkele beet menselijk vlees kan laten rotten en de infectie zich tot 40 centimeter in alle richtingen kan verspreiden.

Lees ook  Didi (33) over vechtscheiding ouders: Mijn moeder loog over mijn vaders dood!

Ongewone spinnen
Bovendien is het niet bang voor mensen en verstopt het zich graag in zowel meubels als kleding. Wat het uiterlijk betreft, onderscheidt het zich niet van andere spinnen maar een aanval van dit kleine beest kan ernstige gevolgen hebben.

Omdat het een nieuwe ontdekking is, geloven onderzoekers dat de soort vrij ongewoon is. Bovendien wordt hij alleen gevonden in de stad Tlaxcala en de omliggende regio’s.

Professor Alejandro Valdez-Mondragon ontdekte de nieuwe spinsoort met zijn studenten Claudia Navarro, Karen Solis, Mayra Cortez en Alma Juarez, volgens de universiteit.

“Belangrijk voor het ecosysteem”
“We voorzien hen van de temperatuur, luchtvochtigheid en voedsel om zich thuis te vestigen, waardoor we er het risico lopen een ongeluk mee te hebben, hoewel ze ook een belangrijke ecologische functie vervullen bij het voeden met insecten”, legt Alejandro uit.

Lees ook  Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag

De nieuwe spin maakt deel uit van het geslacht Loxosceles. Van de 140 soorten van dit geslacht zijn er 40 afkomstig uit Mexico. Maken van het land met de hoogste diversiteit aan Loxosceles. En de ergste nachtmerrie van een arachnophobe.

Met andere woorden – als je bang bent voor kleine spinnen, vermijd je Mexico uit de locaties die je wilt bezoeken!

Zie de prachtige video van dansende diepzeespin in de Golf van Mexico

Heb je een vriend die bang is voor spinnen? Tag die persoon vervolgens op Facebook, zodat zij dit weten! Of deel dit belangrijke nieuws met de wereld!

Agent rukt tampon van Natalie publiekelijk er uit

Moeder gooit haar pasgeboren baby door een hotellobby terwijl ze ruzie maakt met haar vriendje