in

“Wacht hier op mij”: de laatste woorden van een vrouw die haar dochtertjes op straat achterliet

Twee meisjes alleen, zonder moeder, zonder ondergoed en met slechts één fles als enige bron van levensonderhoud en voedsel; zo werden de kleine hoofdrolspelers van deze nachtmerrie, die plaatsvond in Atlixco, in de Mexicaanse provincie Puebla, gevonden.

Volgens de reconstructie van de politie had de moeder haar twee dochters op straat achtergelaten en tegen hen gezegd: “Wacht hier op mij”. Ze kwam nooit meer terug om ze op te halen.

Buren en voorbijgangers vonden de twee meisjes, zonder het gezelschap van hun moeder, die niet aarzelden om de lokale politie te bellen om hen over het incident in te lichten.

Lees ook  Doutzen Kroes onherkenbaar na kortpittig kapsel!

De moeder liet de twee meisjes in een zorgwekkende hygiënische toestand achter: ze hadden geen onderbroek, alleen een fles om zichzelf te voeden en hun twee namen met een pen op hun armen geschreven: Melissa en Lupita.

De lokale politie kwam achter de naam van de moeder, Camila, uit de weinige woorden van de twee meisjes, die op het moment van achterlating een zwarte trui droeg, een detail dat ook door voorbijgangers werd bevestigd.

Lees ook  Man geeft levenloze hond hartmassage en wekt hem weer tot leven.

De lokale politie zorgde onmiddellijk voor Melissa en Lupita, gaf hen een warm bad, voorzag hen van schone kleren en gaf hen ondergoed, en een plak cake voor hen allebei.

Het is nu wachten tot de voogdij over de meisjes door de politie van Atlixco eindigt en de reden voor het achterlaten van de kinderen door de vrouw wiens motief onbekend is, aan het licht komt.

Ouders van meisje (6) dat stierf na brute ver krachting, plaatsen haar lichaam op straat uit protest

Slaag jij er wel in om dit wiskundige raadseltje op te lossen? Goed kijken is het halve werk!