in

WALGELIJK: Dikke vrouw verdient 2.000 piek per maand dankzij haar heupomvang van 240 centimeter.

Misselijkheid, hoofdpijn en overgeven. Dat zijn de symptomen die deze foto’s wereldwijd uitlokten. Walgelijk of goed voor haar? Velen vinden er niets aantrekkelijk of gezond aan, hoeveel geld ze er ook mee verdient. Een gewicht van 220 kilo is niet meteen iets om trots op te zijn. Dit is geen “ronder” lichaam, dit is gewoon vet volgens velen. Anderen raden haar dan weer aan om snel naar de fitness te trekken, voor ze een hartaanval krijgt.

Lees ook  Sabia bewusteloos afgevoerd

Deze vrouw verdient naar eigen zeggen nochtans fortuinen door zich online bloot te geven voor mannen die van “dikkerdjes” houden. Blijkbaar zijn er mannen die er veel geld voor over hebben om deze dame naakt te zien.

Bobbi-Jo Westley zegt met trots dat haar dijen alleen al 60 kg wegen en dat maakt haar onweerstaanbaar voor mannen die van een maatje meer houden.

Het 43-jarige model woont in Pennsylvania en ze verdient met haar webcamsessies wel tot $2000 per maand. Bobbi-Jo zegt dat haar populariteit zich niet beperkt tot de Verenigde Staten alleen, waar bijna 70% van de bevolking met overgewicht kampt.

Lees ook  Moeder staat voor groot raadsel wat er met 3-jarig dochtertje is gebeurd

Sterker nog, mannen uit de hele wereld zouden haar aanbidden. Zelf zegt ze: “Ik blaak van het zelfvertrouwen en ben erg trots op mijn lichaam.”

Vind jij dit aantrekkelijk?

Laat het ons weten en DEEL deze opmerkelijke dame met je vrienden op Facebook!

De moeder ligt te slapen, moe door het verzorgen van haar baby. Wat de vader iets later schrijft deed het hele internet schrikken

Ik gebruik deze manier om van mijn gewrichtspijn af te komen – na 2 dagen was ik er al van af!