in

Wat afschuwelijk: Pippa (19) was kerngezond, maar werd uit het niets blind en verlamd wakker

Pippa werd uit het niets blind en verlamd wakker….
Pippa Beard was een kerngezonde jongedame, totdat ze op haar negentiende uit het niets blind wakker werd en niet meer kon lopen…!

Haar zus Toby vond haar schreeuwend op de grond: ‘Doe het licht aan’, schreeuwde ze. Maar dat had ze al aangedaan.. Pippa kreeg vervolgens in korte tijd acht aanvallen en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Ze raakte in een coma en het leek erop dat ze het niet zou gaan halen. Zou ze het wel halen, dan zou ze waarschijnlijk ernstige hersenbeschadiging houden. Pippa werd wakker, maar haar geheugen was ze voor een deel kwijt. Daarnaast was ze doof en kreeg ze te maken met allerlei andere kwalen. Wat was nu de reden? Lees verder op de volgende pagina.

Lees ook  Nelleke uit Expeditie Robinson heeft pikante foto’s online staan

Na uitgebreid onderzoek werd er bij Pippa een energiestofwisselingsziekte vastgesteld: een erfelijke, genetische ziekte. Er wordt minder energie aangemaakt in de lichaamscellen en dat kan ervoor zorgen dat organen een tekort aan energie krijgen om goed te functioneren.

De artsen voorspelden weinig goeds, maar Pippa knapte tegen alle verwachtingen in toch nog op. Voor haar 21e verjaardag hoorde ze dat ze nog maar 2 maanden te leven had, maar dit jaar wordt ze alweer 39 jaar. Toch ondervindt Pippa nog elke dag de gevolgen. Ze is aan huis gekluisterd: ze kan niet werken, uitgaan of autorijden. De ziekte is erfelijk en Pippa’s zus en moeder lijden eraan. Kinderen is hierom een moeilijk onderwerp, de ziekte is erfelijk. Een mogelijkheid zou zijn om het defecte DNA van de moeder een te passen met gezond DNA van een donoreicel. Maar deze optie is nog niet mogelijk in Australië. In Groot-Brittannië kan dat al wel, maar daar zijn wel hoge kosten aan verbonden.

Lees ook  Deze hond ontfermt zich liefdevol over het meisje. Maar de bedanking die hij daarvoor krijgt, is ongelofelijk!

BIZAR: deze vrouw dacht dat ze scheerbultjes had maar de waarheid was veel erger…

Dit meisje kreeg van één op andere dag heftig uitslag op haar lichaam, DIT was de oorzaak