in

Wat deze man op zijn tong heeft, dwingt de artsen om alles te verwijderen. Maar jaren later krijgt hij iets geweldig!

Veteranen verdienen eigenlijk niets dan respect en liefde nadat ze hun land gediend hebben. Ze offeren hun leven op voor anderen en voor hun land, en zouden daar eigenlijk eindeloos voor beloond moeten worden.

Dat was echter niet het geval voor Shirley Anderson. Jaren nadat hij het strijdtoneel verlaten heeft, strijd hij nog altijd een zwaar persoonlijk gevecht. Shirley kreeg kanker die zijn tong, kaak en adamsappel aantastte. Hij draagt een masker om te verbergen wat de kanker van zijn gezicht ontnam.

Lees ook  Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen

Maar dankzij de arts die hij vond, krijgt hij nu eindelijk een nieuwe kaak – een nieuwe kaak gemaakt met een 3D printer. Deze video is in het begin misschien schokkend, maar het is wel goed om te zien dat deze man eindelijk echt hulp krijgt.

Dit is een geweldige vooruitgang voor mensen in dezelfde situatie. Dankzij Formlabs kan deze man zijn masker eindelijk afnemen!

Lees ook  Zoon doodgeschoten Zwollenaar: ’Ik kan het niet geloven’

DEEL deze nieuwe technologie met je vrienden op Facebook!

Deze ouders namen de hartverscheurende beslissing om de stekker uit hun zoon te trekken. Maar toen ze dat deden, gebeurde er iets dat hen deed schreeuwen.

Men zou de hond laten inslapen. Maar toen hij zijn baasje zag, brak hij de tralies van zijn kooi bijna af.