in

Wat is er met Valerio gebeurd?

Voor veel millennials slash jongvolwassenen was Valerio Zeno écht zo’n presentator waar je mee opgroeide.

Maar hoe gaat het nu eigenlijk met deze tv-held van vroegâh en waarom zien we ‘m nooit meer voorbijkomen?

Tv-carrière
Nou, dat ligt er maar net aan waar je kijkt. Valerio (36) is namelijk nog altijd actief in de mediawereld – komen we later op terug – maar van een ‘tv-carrière’ mogen we niet meer spreken.

De oude TMF-ster, die met het legendarische Wakker worden met Valerio echt doorbrak, kreeg nog meer bekendheid na zijn overstap naar BNN in 2008.

Hij ontpopte zich als een vaste waarde voor de omroep en timmerde jarenlang aan de weg, vaak met tv-maatje Dennis Storm.

Try Before You Die, Je zal het maar hebbben, Dennis vs. Valerio, Proefkonijnen en later nog Over Mijn Lijk; het kon niet op, totdat het opeens abrupt stopte.

Lees ook  Man steelt varkenshaas maar is niet tevreden: ’Smaakte nergens naar’

Ontslagen?
BNNVARA zette Valerio namelijk op straat. In 2018 kwam het nieuws naar buiten. In eerste instantie leek het op een ‘vrijwillig’ vertrek, maar even hierna kwam de aap uit de mouw: de omroep waar hij jarenlang het gezicht van was, wilde niet met ‘m verder.

“We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren”, zei hij er zelf over.

“Ik wilde graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk maken, desnoods freelance, maar dat mocht niet.” Nogal pijnlijk dus, maar Valerio pakte de draad weer op met hele andere dingen.

Sneakers
Zoals: podcasts maken! Valerio kan daar lekker zijn sneaker-obsessie in kwijt. Hij presenteert namelijk de talkshow Sneakerjagers On Air.

En die draait volledig om de nieuwste uitgaves, limited editions en welke schoenveters je door je sneakers moet rijgen.

Lees ook  Chantal Janzen deelt foto waarop goed te zien is hoe zoontje Bobby is gegroeid

Je hoort mannen praten over schoenen alsof het om peperdure museumstukken gaat en dat is voor de leek best geinig om te zien.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Check hieronder één van de afleveringen, met rapper Brainpower.

DJ
Naast sneakers houdt Valerio zich ook bezig met die andere grote liefde in zijn leven: plaatjes draaien.

Je kunt ‘Phalerieau’ al sinds 2007 (en nog altijd!) boeken dus we kunnen gerust zeggen dat het niet de zoveelste celeb is die het dj’en on the side als uit de hand gelopen hobby doet. Hij stond zelfs op mega-festivals als Solar en Mysteryland. Oftewel: best wel indrukwekkend.

Liefde
Sinds vorig jaar gaat het privé erg lekker met Valerio. Hij is helemaal hoteldebotel op zijn Manon. En als we zijn insta checken, zien we dat ’t ook in deze stressvolle quarantainetijd nog altijd érg lekker gaat. Wat lief!

Ouders van Nederlandse Silvana stierven binnen 48 uur – zelfs corona kon ze niet van elkaar scheiden

Vlaggen halfstok voor jongen (10) die omkwam bij ongeluk: ‘Oudere broer nam hem nog in zijn armen’