in

Wauw: Vriendin van Bizzey volledig uit de kleren voor zomerse kiekjes!

De 35-jarige Leendert Roelandschap, beter bekend onder zijn artiestennaam Bizzey, is een Nederlands hiphopartiest en dj. Medio 2010 startte Roelandschap samen met zijn vrienden Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Nizzle (Nils Rondhuis) de rapgroep Yellow Claw. De drie begonnen onder deze naam met een thema-avond op donderdag in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo en maakten remixen voor meerdere artiesten.

Lees ook  Temptation Island-babe Milou laat niks over aan je verbeelding met deze nieuwe pikante foto's

Met deze rapgroep scoorden ze meerdere hits in de Nederlandse Top 40 en de Single Top 100 met onder andere de singles Krokobil, Nooit meer slapen en Shotgun. In 2016 maakte Roelandschap bekend dat hij na zes jaar de groep Yellow Claw ging verlaten om meer tijd door te brengen met zijn familie en vrienden, daarnaast wilde hij zich meer gaan focussen op zijn solocarrière. En dat is wel gelukt kunnen we stellen.

Lees ook  Op zoek naar leuke dingen voor in de kerstboom? Deze baby uiltjes zijn echt te schattig en makkelijk te maken!

De vriendin van Bizzey
Maar daar zijn we hier natuurlijk niet voor. De beste man heeft het naast zijn carrière namelijk ook allemaal vrij goed voor elkaar kunnen we wel stellen.

Zijn vriendin, eigenlijk moeten we vrouw zeggen, is namelijk de prachtige blondine Renee Hemmes:

It’s official: Monica Geuze deelt eerste foto met nieuwe liefde

Daarom mag je foto’s op social media niet vertrouwen