in

Wauw! Zwangere Roxeanne wint deze fantastische prijs

Van harte Roxeanne!
Gisteravond werden de Pop Edisons uitgereikt door presentator Eric Corton. Dit jaar vond wederom het besloten evenement plaats in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. De Edison Popprijzen worden sinds 1960 uitgereikt. Alle categorieën zijn juryprijzen die zich uitsluitend richten op artiesten van Nederlandse bodem. Eén van de winnaressen deze avond was Roxeanne Hazes, die haar eerste Edison won in de nieuwe categorie Nederlandstalig.

Aan Shownieuws laat de zangeres weten dat ze de prijs, die ze totaal niet had verwacht, opdraagt aan het kindje waarvan ze in verwachting is.

Lees ook  Wie wordt er in elkaar getrapt

Prijzen
Naast zangeres Roxeanne Hazes viel ook maandagavond rapper Ronnie Flex in de prijzen. Hij won maar liefst twee keer een Edison; in de categorie Hiphop en Album met zijn plaat Rémi. De juryleden hadden lovende woorden over voor de rapper: “Ronnie Flex is uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle nieuwe generatie hiphopartiesten. Rémi is een modern meesterwerk”, roemt de jury het album.

Edison
De bekende oeuvreprijs ging naar de Nederlandse rapper, Extince. Hier zegt de jury over: “De populariteit van zijn debuutsingle Spraakwater legde in 1995 de basis voor het succes van het toen net beginnende label Top Notch, dat inmiddels al jaren de toon zet in de nationale muziekindustrie.” Daarnaast ontving Chef’Special de Edison Pop en ging de band DI-RECT er met de prijs in de categorie Rock vandoor. Andere Edisons gingen naar Yellow Claw (Dance),Thomas Azier (Alternative),Tino Martin (Volksmuziek),Naaz met regisseur Folkert Verdoorn (Videoclip) en Wulf (Song).

Lees ook  Dood in de pizzeria: was de klant verantwoordelijk?

Ken je de Posjes nog uit ‘Helemaal Het Einde’? De familie krijgt nu déze eigen serie!

Help, hangende borsten! Geen nood, deze truc gaat jou zeker weten helpen!