in

Wederom stijgt het aantal coronabesmettingen enorm in Nederland

Het Coronavirus werd tussen zondagochtend en maandagochtend bij 372 mensen vastgesteld. Dat is iets meer dan op zondag. Het is de vijfde opeenvolgende dag dat het aantal nieuwe coronavirusgevallen meer dan 300 bedraagt. Er zijn meer dan 2300 positieve testen geweest in de afgelopen zeven dagen.

De regio Rotterdam-Rijnmond blijft de grootste brandhaard. Het coronavirus werd daar 121 keer gediagnosticeerd. In de Haagse regio werden 51 nieuwe besmettingen geregistreerd, in Amsterdam-Amstelland werden vijftig nieuwe coronavirussen ontdekt en in Midden- en West-Brabant werden 38 mensen met het virus besmet.

Lees ook  Toen haar dochter 18 was, ging ze naar de dokter omdat ze pijn tijdens het vrijen had. 3 jaar later beslist haar moeder iets buitengewoon te doen.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zal op dinsdag verslag uitbrengen over het aantal gerapporteerde coronaire gebeurtenissen van vorige week.

Vorige week meldde het instituut 1329 nieuwe infecties, 987 de week ervoor, en een totaal van 2316 coronaire gebeurtenissen in twee weken.

Zou je d’r doen? De voor 18.000 euro verbouwde Serena…

Lange Frans: ‘Ik hoef geen chip, vaccin of biometrisch f**g paspoort’