in

Wereldberoemde dierenredder (59) vastgebonden en bruut vermoord, meisje (14) opgepakt

Nadat Albert ’Alley Cat’ Chernoff – een bekende dierenredder van het National Geographic-programma Rescue Ink – dood werd teruggevonden in zijn bed, opende de politie van Philadelphia een onderzoek.

Enkele dagen later pakten ze een 14-jarig meisje op, zij wordt ervan verdacht de 59-jarige man vermoord te hebben.

Het lichaam van de 59-jarige dierenredder werd afgelopen dinsdag zwaar gehavend teruggevonden in zijn bed. Hij had helemaal geen kleding aan.

De man was gedeeltelijk vastgebonden, zijn hoofd was ingeslagen en hij had verschillende snijwonden op zijn borst. Vermoedelijk werd Chernoff een dag eerder, op maandag, al vermoord.

Lees ook  Jamie Oliver komt met drastische maatregel voor zijn 14-jarige dochter… Zou jij dit doen?

Stevige confrontatie
Vervolgens verspreidde de politie de camerabeelden, opgenomen in de woning van Chernoff. Op die beelden was een persoon te zien, in roze tenue en zwarte jas, die door de woonkamer van de man dwaalde. Vervolgens hield ze even halt bij de keuken op zoek naar iets lekkers.

Het is niet duidelijk of het op die beelden om de 14-jarige Ajahnae Smaugh gaat, die nu gearresteerd is. Ook over de exacte link tussen de twee is voorlopig nog niets bekend.

Lees ook  De baard van Koning Willem Alexander wordt met de dag ruiger

Albert Chernoff werd vooral bekend door het programma Rescue Ink. Als vrijwilliger bij een opvangcentrum voor katten was de getatoeëerde man niet vies van een stevige confrontatie met dierenmishandelaars. Vandaar zijn bijnaam ‘Alley Cat’.

André Hazes: “We onderzoeken of we het leuk vinden samen”

Maak kennis met Rolf! Hij heeft 500 piercings, waarvan 300 in zijn jongeheer