in

WIFI – de sluimerende dood?

WIFI: een draadloos netwerk waarop je een brede waaier aan toestellen kunt aansluiten zonder gebruik te moeten maken van kabels. Een wonder! Vandaag vinden we zowat overal WIFI en de bedrijven die deze technologie maken, krijgen strikte instructies en veiligheidsvoorschriften opgelegd zodat WIFI onze gezondheid niet zou schaden.

wifi1

Onze draadloze toestellen zoals telefoons en tablets gebruiken routers om ons met het internet te verbinden. De router zendt WLAN-signalen uit – elektromagnetische golven die heel wat schade kunnen aanrichten. We negeren dit feit omdat we er gewoon zo weinig over weten. Maar op lange termijn zijn deze signalen schadelijk voor je lichaam. Een studie uitgevoerd door het Britse Gezondheidsagentschap bewijst dat deze routers de groei van planten en mensen afremt.

Gevolgen van blootstelling aan WIFI:

1.Chronische vermoeidheid
2.Oorpijn
3.Concentratiestoornissen
4.Hoofdpijn
5.Slaapproblemen

Lees ook  4 vijfdegroepers kleden zich als baby´s, kijk hoe ze overeind komen en de hele aula aan het lachen maken

We kunnen vandaag niet meer zonder deze technologie – dat is ook een feit. Maar we moeten leren onszelf te beschermen tegen de schadelijke gevolgen. Hier hebben we enkele adviezen voor je om je router op een veilige manier te gebruiken.

Schakel WIFI-programma’s voor het slapengaan uit.
Schakel WIFI uit als het niet gebruikt wordt.
Gebruik thuis zoveel mogelijk de kabel.
Vermijd routers in de keuken en de slaapkamer.

Planten groeien niet naast een router

Vijf jonge vrouwen van de negende groep uit Denemarken voerden onlangs een wetenschappelijk experiment uit dat voor nogal wat opschudding zorgt. Het begon met een vaststelling en een vraag. De meisjes hadden gemerkt dat ze vaak concentratiestoornissen hadden als ze de avond voordien met hun telefoon in bed hadden geslapen. Ze wilden de gevolgen van de straling op de mens testen, maar hun school was daartoe niet voldoende uitgerust. Dus beslisten ze in plaats daarvan de gevolgen op planten te onderzoeken.

Lees ook  Asielmedewerker vindt gedeukte doos voor de deur. Hart breekt als ze ziet wat erin zit.

wifi4

De studenten plaatsten zes bakjes met Lepidium sativum, een type tuinkers, in een kamer met straling en nog eens zes bakjes in een kamer zonder straling. De volgende 12 dagen observeerden, wogen, maten en fotografeerden de meisjes de resultaten. Op het einde waren de resultaten overduidelijk: de plantjes naast de router waren niet gegroeid. Velen waren zelfs gewoon dood. De plantjes in de andere kamer zonder WIFI bloeiden normaal.

wifi3

Met hun experiment wonnen de meisjes een prijs in een lokale wetenschapswedstrijd en trokken ze ondertussen ook de nodige internationale aandacht.

Toch maar voorzichtig zijn met WIFI, lijkt ons zo.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

85-jarige oma leefde tientallen jaren pijnlijk gebogen. Maar op een dag VERANDERT ALLES!

Haarverf bevat 5000 soorten kankerverwekkende stoffen! Gebruik dit alternatief