in

Winkelmanager hoort vrouw schreeuwen voor haar leven in toiletten: Trekt deur open en beseft dringendheid

Ashleigh Miller Cross heeft een dochter van 10 maanden. Ze is natuurlijk een trotse moeder die met haar dochtertje samenleeft. Waar ze ook gaat, haar dochtertje is bij haar zijde. Dat maakt wat er gebeurde op die bewuste dag alleen maar erger.

Terwijl ze aan het winkelen was, begon Ashleigh zich onwel te voelen, en dus ging ze naar de toiletten van de supermarkt in het dorpje Bayers Lake in Canada.

Maar wat ze niet wist, is dat het geen dag als een ander zou zijn in haar vaste supermarkt.

Het gebeurde afgelopen herfst en werd door het televisiekanaal CBC gemeld.

Hevige pijn
Toen Ashleigh de winkel binnenging, voelde ze plots hevige pijn. Ze begreep niet wat het was, dus ging ze naar het toilet voor wat privacy.

Kort daarna kwam winkelmanager Malcolm Comeau uit zijn bureau na zijn lunchpauze. Hij zou terug beginnen met werken toen hij plots een schreeuw hoorde. Hij besefte dat het uit de toiletten kwam en dus snelde hij onmiddellijk naar daar.

Lees ook  “Slecht nieuws: Ik ben dood.” De afscheidsbrief van deze moeder maakt iedereen op Facebook aan het huilen..

Toen het geschreeuw maar niet wilde ophouden, gooide Malcolm de deur open om te zien wat er gaande was.

Hij was natuurlijk in shock toen hij Ashleigh in elkaar gehurkt zat met een ongelooflijke pijn. De moeder was bang en verward, ze had ernstige krampen, maar wist helemaal niet dat ze zwanger was! Al snel kwam een andere winkelbediende Malcolm helpen om de vrouw te kalmeren.

“Ik krijg een baby!”
De man zei aan CBC dit: “Ik opende de deur en Ashleigh lag daar, en de baby was er al half uitgekomen. Ze schreeuwde naar me, ‘ik krijg een baby!’ en ik greep zonder nadenken naar mijn telefoon en belde de hulpdiensten.”

Maar gelukkig beviel Ashleigh, met behulp van enkele omstaanders, van een gezonde jongen.

Een ziekenwagen bracht Ashley en de pasgeborene naar het ziekenhuis. De jongen kreeg de naam Ezra, en woog 3,5 kg.

Voor ze zou bevallen, had Ashleigh geen idee dat ze nog een kind zou krijgen, maar ze was er niet rouwig om nadien. Ze legde uit dat haar vorige zwangerschap, slechts 10 maanden daarvoor, haar deed geloven dat ze niet zo snel opnieuw zwanger zou worden.

Lees ook  23-jarig model verkoopt maagdelijkheid voor 2,6 miljoen dollar om… haar mama trots te maken!

Ze vertelde aan de journalisten: “Ik had er geen idee van…”

Ik veronderstelde dat ik geen gewicht was bijgekomen omdat ik 10 maanden geleden al was bevallen van Mia.. ik was geen extra kilo’s bijgekomen. Ik had hetzelfde maatje. Ik had ook geen extra honger.”

Instinct
Malcolm, die al meer dan 30 jaar in de winkel werkt, geeft toe dat hij nog nooit zoiets had meegemaakt. “Het is alsof andere instincten het van je overnemen. Je denkt gewoon aan niks anders. Tja, je gaat gewoon helpen en doet wat je kan,” zei hij.

Na de geboorte vierden Ashleigh en haar man met een, nou ja, toepasselijke ‘welkomstboodschap’:

Hieronder kan je een video bekijken van het hele gebeuren:

Deel dit verhaal om hulde te brengen aan deze alerte winkelbediende en anderen die deze zwangere vrouw hielpen bij de geboorte van haar tweede kind!

Kinderen Overlijden in hete auto door ’straf’ moeder

Vader sterft op tragische wijze: 15 jaar later klopt onbekende op de deur en vraagt moeder en zoon om naar buiten te komen