in

WO2 held viert zijn 107e verjaardag alleen omdat niemand hem mag bezoeken – laten we hem feliciteren

Op de een of andere manier, vorm van vorm, heeft de coronavirus pandemie ons hele leven geraakt.

Zelfs degenen die niet ziek zijn geworden, hebben hun leven moeten aanpassen om maatregelen te nemen om de verspreiding van COVID-19 te vertragen.

In sommige landen zijn er lockdowns die voorkomen dat mensen hun geliefden, die mogelijk een verhoogd risico lopen, kunnen bezoeken.

Een oorlogsveteraan die zowel de Spaanse griep als de Tweede Wereldoorlog overleefde, werd gedwongen om zijn verjaardag alleen te vieren als gevolg van coronavirusmaatregelen in Engeland.

Reg Lewis zag actie in Singapore en India tijdens de Tweede Wereldoorlog en stopte pas op de grote leeftijd van 93 jaar met werken.

Helaas kon Reg’s familie hem niet vergezellen op zijn 107e verjaardagsfeestje, maar dat weerhield zijn verzorgingstehuis er niet van om hem een pak slaag te geven.

Lees ook  Week na geboorte van zoontje, merkt moeder detail op in echografie en kan ze het verband niet geloven

Christine Candlish, president van South Devon Rural Housing, zei: “Iedereen is dol op Reg en het personeel is blij dat hij nog een jaar in zijn geweldige catalogus van persoonlijke mijlpalen staat.

De “huidige noodsituatie op het gebied van de gezondheidszorg zet duidelijk een druk op het personeel en de bewoners van verzorgingstehuizen – en vooral op hun geliefden, die niet in staat zijn om te bezoeken.

“Onze prioriteit is om onze bewoners te beschermen en veilig te houden in deze moeilijke tijd, maar de mensen in de omgeving van Reg zullen ervoor zorgen dat hij een goede tijd heeft als hij zijn verjaardag onder vrienden viert”.

Reg is een jaar voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog geboren en heeft daarna de Spaanse griepepidemie meegemaakt.

Lees ook  Anya werd 27 jaar gestalkt door haar ex en daarna bijna vermoord: ‘ik ruik nog steeds het gas’

Hij was 21 toen Adolf Hitler aan de macht kwam in Duitsland. Tot nu toe heeft hij onder 21 Britse premiers en vier vorsten geleefd.

Hoewel Reg’s familie er misschien niet was om zijn verjaardag te vieren, zijn we blij dat hij een soort van feestje kreeg.

Doe mee om deze levende legende een zeer gelukkige 107e verjaardag te wensen! Ik hoop dat hij nog veel meer ziet!

Deel dit artikel op Facebook om Reg het beste te wensen!

Waarom je geen handschoenen aan moet trekken in de supermarkt

“André Hazes kreeg pas écht spijt door deze foto’s van Monique!”