in

Wow! Er zijn blijkbaar 7 types verschillende b0rsten. Welke heb jij?

B0rsten zijn leuke dingen, toch? Ze zijn functioneel en worden als aantrekkelijk beschouwd én ze zijn enorm verschillend bij alle vrouwen. We weten dat het niet alleen maar draait om kleine borsten en grote borsten.

Lingeriebedrijf Third Love heeft van het bestuderen van b0rsten hun werk gemaakt en ze hebben ontdekt dat er bij vrouwen zeven verschillende types b0rsten bestaan. En dat is nogal fascinerend, want we hebben nog nooit eerder zo in detail naar de vormen van b0rsten gekeken.

Een beha kopen heeft dus niet alles met de maat te maken; het blijkt dat we ook naar de vorm van de beha moeten kijken om een perfect passende beha te vinden. Dus, welk type b0rsten heb jij?

1. Rond

Als je borsten aan de boven- en onderkant beide even vol lijken te zijn, heb je ronde b0rsten. Mensen met deze vorm hebben nogal gestructureerde, voorgevormde beha’s nodig, omdat je de beha niet nodig hebt om je b0rsten te vormen – dat heeft de natuur al voor je gedaan.

2. Oost-west

Wijzen je tepels naar buiten toe? Als dat zo is ben je waarschijnlijk een Oost-westmeisje. Of zelfs als je tepels niet in de tegengestelde richtingen van het kompas wijzen, maar als je borstengebied van het centrum van je b0rst wegwijst, kun je jezelf ook in deze categorie plaatsen. Third Love raadt een T-shirtbeha aan voor iedereen met dit type b0rsten, zodat de vorm ronder wordt.

Lees ook  Bruid wordt gebeten door een mug – dan ontdekt arts larven in haar achterhoofd

3. Breed ingestelde borsten

Als er veel ruimte tussen je borsten zit, kun jij ophouden met lezen want dan heb je breed ingestelde b0rsten. Deze zijn een beetje voller van vorm dan de boobies die onder de categorie Oost-West vallen, en het beste voor jou zijn beha’s met een beetje push-up, omdat die ze wat naar binnen toe richten. Perfect.

4. Druppels

Druppel-b0rsten doen precies wat ze zeggen. Als ze rond zijn, maar iets minder vol aan de bovenkant, kun je zeggen dat je druppelvormige b0rsten hebt. Wat, gelukkig voor jou, het meest makkelijke type borsten is voor het kopen van beha’s, aangezien je de meeste beha’s gewoon past.

5. Slanke borsten

Slanke b0rsten zijn aan de bovenkant dunner, voller aan de onderkant en langer dan dat ze breed zijn. Heb jij dat? Want het zijn nogal wat dimensies om te beoordelen. Extra bewijs voor het hebben van slanke b0rsten is dat ze vaak relatief kleine cupmaten hebben. Voor dit type b0rst, adviseert Third Love een push-up beha met padding die je zowel helpt in de maat als in de vorm.

Lees ook  Mama vecht 32(!) jaar lang tegen kanker, maar dan vertellen dokters haar het verschrikkelijke verdict

6. Asymmetrisch

Het klinkt misschien raar, maar de meeste vrouwen hebben asymmetrische b0rsten, sommigen in vorm en anderen in grootte. Maar als één van je b0rsten merkbaar groter is dan de ander, is dit jouw moment om te stoppen: jij hebt asymmetrische boobies. Normaal gesproken is dit verschil in maat niet zo erg dat je een speciale beha nodig hebt, dus probeer beha’s waar je de pads eventueel uit kunt halen.

7. Belvormig

Belvormige b0rsten klinken karakteristiek hetzelfde als slanke borsten, maar belvormige b0rsten zijn groter. Dus als je beha’s gaat kopen, denk aan steun en blijf ver weg van die balconette beha’s.

Dus, welk type borsten heb jij?

Jongen schiet zusje dood omdat ze hem de controller van de spelcomputer niet wilde geven.

Jongen ontdekt het schokkende slaapkamergeheim van mama en papa – besluit om onmiddellijk te handelen.