in

WOW: Moet je zien wat er gebeurt als deze vrouw een visnetpanty over haar hoofd trekt! Ongelofelijk mooi dit!

Een visnetpanty op je hoofd? Ja echt, wacht maar tot je het resultaat ziet!
Als je deze titel hebt gelezen krab je je vast op je hoofd, want waarom zou je in vredesnaam een visnetpanty over je hoofd trekken? Als je dit hebt gezien dan denk je er wel anders over!

Deze beauty-hack is perfect voor een verkleedfeestje of gewoon voor de lol als je een keer zin hebt om je dochter of jezelf helemaal te transformeren. Met deze geweldige truc verander je namelijk in een heuse zeemeermin! Met slechts een visnetpanty creëer je een effect waarmee je iedereen zult verbazen. Het resultaat doet niet onder voor dat van een professionele visagist! Wat heb je nodig om deze make-over tot stand te brengen?

  • Een visnetpanty
  • verschillende kleuren make-up (oogschaduw, blush etcetera)
Lees ook  24 uur nadat ze naar de supermarkt was geweest, overleed haar baby bijna. Mama waarschuwt dat jij de volgende kunt zijn.

Kijk snel op de volgende pagina om te zien hoe je te werk gaat!

Haal de visnetpanty uit de verpakking en schuif deze over je hoofd. Het ziet er natuurlijk niet uit, maar laat je gêne achterwege! Het resultaat is fantastisch.

Als de panty over je hoofd zit breng je eerst make-up aan op je voorhoofd. Het mag natuurlijk elke kleur zijn, maar om het een beetje in de zeemeerminnensfeer te houden kozen wij voor blauw, paars en turquoise. Vervaag de kleuren door zachtjes met een watje over het voorhoofd te vegen. Zo maak je een vloeiende overgang tussen de kleuren. Breng wat lichte make-up (bijvoorbeeld een highlighter of licht-metallic oogschaduw) op het midden van je voorhoofd aan, zo ontstaat er een mooi 3-d effect.

Lees ook  17-jarige dochter bekent dat ze lesbisch is. Onverwachte antwoord van broer deed me glimlachen.

Haal de panty van je gezicht af, je zal zien dat er een schitterend schubben-effect is ontstaan! Dit kan je bijvoorbeeld ook op je schouders, decolleté of armen doen! Perfect om helemaal te stralen tijdens een Halloween feestje!

Waarschuwing: doe dit NIET met de airco in je auto, het kan gevaarlijk voor je gezondheid zijn!

Ook vaak zo’n last van winderigheid en een opgezette buik? Dit product helpt meteen, dit moet je proberen!